Αθλητισμός

Σοβαρός τραυματισμός και απουσία τεσσάρων μηνών για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Σοβαρός τραυματισμός και απουσία τεσσάρων μηνών για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο
Ραντεβού με την ατυχία είχε ο κεντρικός αμυντικός της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς κατά την διάρκεια της προπόνησης έσπασε τον αστραγαλό του και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες.

Ο 34χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Αυστραλία (γεννήθηκε στην Μελβούρνη) θα υποβληθεί αύριο (7/3) σε επέμβαση αποκατάστασης του τραύματός του στον αστράγαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα βρίσκεται στα «πιτς» τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Θυμίζουμε, ο Παπαδόπουλος την φετινή σεζόν δεν είχε συμμετάσχει σε επτά παιχνίδια της Μπρίσμπεϊν λόγω ποινής για φτύσιμο στον Μάτ Σιμόν της Σίδνεϊ FC και η νέα απώλεια προβληματίζει τον προπονητή του Τζον Αλοΐζι.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Αβραάμ. Είμαστε όμως στο πλευρό του κι έχει την αμέριστη υποστήριξη μας. Όλοι στην ομάδα είμαστε δίπλα του σ’ αυτή την δυσκολία. Ξέρουμε ότι θα δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει υγιής στα γήπεδα και θα είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο» σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments