Lifestyle

O Τζέι Ζι πλουσιότερος χιπ-χοπ καλλιτέχνης για το 2018

O Τζέι Ζι πλουσιότερος χιπ-χοπ καλλιτέχνης για το 2018
Ο Τζέι Ζι, ράπερ και επιχειρηματίας με περιουσία που αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια, κατάφερε να εκθρονίσε από την κορυφή τον Diddy (Σον Κομπς).

Ο Τζέι Ζι είναι ο πλουσιότερος hip hop καλλιτέχνης για το 2018 σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους καλλιτέχνες της χιπ χοπ μουσικής.

Ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας με περιουσία που αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια, κατάφερε να εκθρονίσε από την κορυφή τον Diddy (Σον Κομπς), ο οποίος είχε εγκατασταθεί στην πρώτη θέση τα τελευταία επτά χρόνια. Από το 2011 που το Forbes συνέταξε για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη λίστα, είναι η πρώτη χρονιά που ο Diddy δεν βρίσκεται στην κορυφή.

Μεταξύ λοιπόν των επιτευγμάτων του Τζέι Ζι για το 2017 ήταν η κυκλοφορία του άλμπουμ «4:44» που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ήταν υποψήφιο για οκτώ βραβεία Grammy, όπως επίσης και οι επιτυχημένες επενδύσεις του ίδιου και της συζύγου του, Μπιγιόνσε, σε αλκοολούχα ποτά. Ο Τζέι Ζι επένδυσε στην πολυτελή μάρκα σαμπάνιας Armand de Brignac και στο κονιάκ D’Usse και είχε σημαντικά κέρδη που τον ώθησαν στην πρώτη θέση.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η περιουσία του Αμερικανού αυξήθηκε κατά 90 εκατομμύρια δολάρια το 2017 (από 810 εκατ. δολ. σε 900 εκατ. δολ.).

Η περιουσία του Diddy, ο οποίος δραστηριοποιείται πλέον περισσότερο στον επιχειρηματικό στίβο και όχι στον καλλιτεχνικό, αυξήθηκε κατά πέντε εκατομμύρια δολάρια, φτάνοντας στα 825 εκατ. δολάρια. Τρίτος στη λίστα είναι ο Dr. Dre (Αντρέ Γιανγκ), ο οποίος μπορεί και να κατακτήσει υψηλότερη θέση, καθώς αναμένεται να αποκτήσει μετοχές αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων από την Apple, η οποία εξαγόρασε το 2014 την εταιρεία ακουστικών και ηχείων Beats που ίδρυσε ο ράπερ. Η περιουσία του αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 770 εκατομμύρια δολάρια.

Στην πρώτη πεντάδα με περιουσίες που υπολογίζονται στα 100 εκατομμύρια δολάρια βρίσκονται ο Drake και ο Eminem.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments