Αθλητισμός

Επανεμφάνιση-έκπληξη στον Ολυμπιακό

Επανεμφάνιση-έκπληξη στον Ολυμπιακό
Αυτό δεν το περίμενε κανείς.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να βρισκόμαστε εν αναμονή μεγάλων αποφάσεων σχετικά με την επόμενη μέρα, ωστόσο φαίνεται πως η διοίκηση προχώρησε σε μια προγραμματισμένη μεταγραφή, αυτή του Μοχάμεντ Καμαρά από την Αζαξιό.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο 21χρονος αμυντικός χαφ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά, αν και κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση.

Αυτό που, πάντως, αξίζει να σημειωθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Αφρικανός άσος δεν αποτελεί εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο, όπως λέγεται, αλλά είναι μία υπόθεση που έχει «τρέξει» από τον Πιερ Ισά, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές επαφές με τον Ολυμπιακό μετά την αποχώρησή του από την ΠΑΕ.

Ο μάνατζερ από τη Νότιο Αφρική διαστηροποιείται τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη αγορά και γνωρίζει άριστα όλους τους νεαρούς και ταλαντούχος παίκτες. Κάπως έτσι πρότεινε στον Ολυμπιακό και την περίπτωση του Μοχάμεντ Καμαρά, με τον Φρανσούα Μοντέστο να είναι ενήμερος για την υπόθεση, χωρίς, όμως, να έχει κινήσει ο ίδιος τα νήματα.

Για τον Γάλλο, άλλωστε, υπάρχουν πολλά παράπονα από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση για τον σχεδιασμό της φετινής σεζόν, αλλά και τη γενικότερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, οπότε θεωρείται δύσκολο οι Πειραιώτες να ενέκριναν σε αυτή τη φάση μια δική του μεταγραφική εισήγηση.

Εξάλλου, ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μεταγραφή «τύπου Σισέ», ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφή του Φρανσουά Μοντέστο, από την άποψη ότι ο Μοχάμεντ Καμαρά δεν είναι τόσο έμπειρος ποδοσφαιριστής, καθώς φέτος στην ουσία καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα, με τις περισσότερες συμμετοχές του να είναι μετά από αλλαγή. Σε αντίθεση με τον Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό έχοντας δύο «γεμάτες» σεζόν στην ίδια ομάδα.

Πάντως, από την άλλη, θα πρέπει να αναμένουμε προσεχώς κι άλλες τέτοιου είδους κινήσεις από τους Πειραιώτες. Δηλαδή, με παίκτες νεαρούς και  φιλόδοξους που θα έρθουν στον Ολυμπιακό για το βήμα παραπάνω, έχοντας μεταπωλητική αξία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments