Αθλητισμός

Οργή και έντονα παράπονα από Σαββίδη

Οργή και έντονα παράπονα από Σαββίδη
Την Τρίτη έλαβε χώρα σύσκεψη κορυφής στα γραφεία του ΠΑΟΚ παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ώστε να γίνει ένας πρώτος απολογισμός σχετικά με την ποινή και τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο σύλλογος. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Ιβάν Σαββίδης δεν δίστασε να δείξει την οργή του για τα όσα συνέβησαν, έχοντας ως κύριους […]

Την Τρίτη έλαβε χώρα σύσκεψη κορυφής στα γραφεία του ΠΑΟΚ παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ώστε να γίνει ένας πρώτος απολογισμός σχετικά με την ποινή και τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο σύλλογος.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Ιβάν Σαββίδης δεν δίστασε να δείξει την οργή του για τα όσα συνέβησαν, έχοντας ως κύριους αποδέκτες τον διαιτητή Αρετόπουλο αλλά και τη δικαστή Σκολαρίκη.

Στη συνέχεια, την έντονη κριτική του Σαββίδη την άκουσαν οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι βρέθηκαν απροετοίμαστοι στην συμπληρωματική κατάθεση του Αρετόπουλου.

Παράλληλα, τα παράπονα του Σαββίδη πέρασαν και στους υπεύθυνους ασφαλείας της Τούμπας, παρά το γεγονός πως ο ίδιος επέμενε για την εξονυχιστική φύλαξη της Τούμπας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments