Αθλητισμός

Ουίλτζερ: ”Υπέροχο το να παίζεις στον Ολυμπιακό”

Ουίλτζερ: ”Υπέροχο το να παίζεις στον Ολυμπιακό”
Οι δηλώσεις του νεαρού φόργουορντ για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα.

Ο Κάιλ Ουίλτζερ μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό στην ιστοσελίδα eurobasket.com, με τον Καναδό φόργουορντ να στέκεται στην παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουίλτζερ:

«Είναι σπουδαίο να παίζεις για αυτό τον οργανισμό. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είναι απίστευτο να βλέπεις πόσο την υποστηρίζουν. Το να παίζεις σε αυτό το επίπεδο στην Euroleague είναι υπέροχο».

Για την μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού ανέφερε: «Η μεγαλύτερη δύναμη που έχουμε είναι η άμυνα. Πάντα είμαστε σκληροί με τους αντιπάλους είναι δεν υπάρχει καθόλου εγωισμός».

Μιλώντας για τα αγωνιστικά στοιχεία του τόνισε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος πως φέρνω κάτι στην ομάδα με το μακρινό σουτ και πραγματικά βλέπω τον εαυτό μου να είναι σε θέση να σκοράρει περισσότερο παίζοντας στο τέσσερα. Νιώθω ότι αν συνεχίσω να δουλεύω στο αμυντικό ριμπάουντ, θα πάρω όλο και περισσότερα λεπτά».

Όσο για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό ανέφερε: «Το να παίζω κόντρα στον Πρίντεζη κάθε μέρα είναι σπουδαίο, μιας και ξέρει πολύ καλά το ελληνικό σύστημα, αλλά και αυτό της Euroleague. Μαθαίνοντας την επίθεση και παίζοντας κόντρα σε όλους όσους ξέρουν καλά την διοργάνωση θεωρώ ότι αυτό θα με βοηθήσει να μάθω απ τον καθένα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments