Ελλάδα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προχωρούν την Πέμπτη οι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου, ως απόρροια της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν από την περασμένη Δευτέρα περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι.

Οι συμβασιούχοι, με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ζητούν ομαλοποίηση της μισθοδοσίας τους, καθώς, όπως εξηγούν σε ανακοίνωσή τους, παραμένουν τρεις μήνες απλήρωτοι κι έως σήμερα δεν έχουν λάβει απάντηση από το υπουργείο για τα αιτήματά τους.

«Εδώ και έναν χρόνο το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δείχνει συστηματική ασυνέπεια ως προς την καταβολή της μισθοδοσίας μας, θέτοντας μάλιστα καταχρηστικούς όρους στις συμβάσεις εργασίας μας, σύμφωνα με τις οποίες δύναται να καταβάλλονται οι αποδοχές μας, όταν αυτό θα καθίσταται εφικτό από την πλευρά της Διοίκησης – ακόμα και με καθυστέρηση έως έξι μήνες!», σημειώνουν.

Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 10 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου θα έχουν συνάντηση με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments