Μedia

Παρ’ολίγο ξύλο στο Survivor: Άγρια κόντρα για το φαγητό στους Μαχητές (vids)

Παρ’ολίγο ξύλο στο Survivor: Άγρια κόντρα για το φαγητό στους Μαχητές (vids)
Κατηγορίες στο Survivor πως κάποιοι κλέβουν φαγητό.

Εκεί που είχαν ηρεμήσει για λίγο τα πράγματα έγινε πάλι ο κακός χαμός στην καλύβα των Μαχητών στο Survivor. Όλοι οι παίκτες κατηγόρησαν τον Ηλία και τη Μελίνα ότι «εξαφανίζονται» και κλέβουν φαγητό.

Οι δύο παίκτες αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα να γίνει πανικός! Η επίθεση έγινε κυρίως από τον Θοδωρή και την Ροδάνθη, κάνοντας τη Μελίνα και τον Ηλία έξαλλους.

«Το να κάθεσαι να λες πίσω από την πλάτη μου ότι τρώω κρυφά με προσβάλλει», είπε ο Ηλίας στη Ροδάνθη. Στη συνέχεια η Μελίνα μιλώντας στην κάμερα εξήγησε ότι κάθε της κίνηση πλέον θεωρείται περίεργη στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Ηλίας εξερράγη για τις κατηγορίες. «Με λέτε κλέφτη πίσω από την πλάτη μου και το λέτε όλοι», είπε αρχικά στη συνέχεια επιτέθηκε στον Κώστα «Τόσο καιρό μου λες όλα καλά… Λοιπόν παιδιά εγώ δεν θέλω να συζητήσω κάτι με κανέναν σας», είπε και έφυγε παίρνοντας το σακίδιό του.

Στη συνέχεια ο Κώστας κάλεσε τον Ηλία στην καλύβα για να διευκρινίσουν όλα όσα ακούγονταν εις βάρος του, αλλά και εις βάρος της Μελίνας.

Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα με τους περισσότερους παίκτες να μιλάνε πως οι δύο παίκτες φεύγουν από τους υπόλοιπους και κινούνται περίεργα.

«Είμαστε έξι, λέμε ψέματα;», είπε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέχεια ανέβηκαν ιδιαίτερα οι τόνοι με τη Μελίνα να υπερασπίζεται τη θέση της και να αρνείται πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments