Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτός είναι το φαβορί για τον πάγκο

Ολυμπιακός: Αυτός είναι το φαβορί για τον πάγκο
Τα αλλάζει όλα ο Μαρινάκης.

Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, καθώς ανεξάρτητα με το πώς θα κλείσει η φετινή σεζόν, φαίνεται πως στο Λιμάνι έχουν πάρει τις πρώτες αποφάσεις για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ.

Ήδη σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ ότι την πόρτα της εξόδου θα δουν αρκετοί παίκτες, ακόμα και κορυφαία ονόματα που κανένας δεν περιμένει.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» σχεδιάζουν και μια σειρά από προσθήκες, προκειμένου η ομάδα να γίνει και πάλι ανταγωνιστική, ενώ το νέο πλάνο φαίνεται πως προβλέπει ενίσχυση με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως είναι η περίπτωση του Μοχάμεντ Καμαρά.

Μάλιστα, κατά τον «ερυθρόλευκο» Τύπο υπάρχει ήδη ένα σχέδιο που προβλέπει την απόκτηση οκτώ παικτών, κάτι που σαφώς ακούγεται λογικό από τη στιγμή που αναμένονται πολλές αποχωρήσεις από το υπάρχον υλικό, οι οποίες κατά προσέγγιση μπορεί να ξεπεράσουν και τις δέκα. 

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Όσκαρ Γκαρσία πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο Λιμάνι, με τα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων του να κάνουν ήδη παρέλαση. Οι περιπτώσεις των Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Πέδρο Μαρτίνς όντως μπορεί να απασχολήσουν, με τον πρώτο να παραμένει στο ακουστικό του και τον δεύτερο να φαίνεται πως μπορεί να βρίσκεται πιο ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, από την άποψη ότι είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι πολύ σοβαρά.

Πάντως, αν στον Πειραιά πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν από τώρα σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, θα προκριθεί λύση εντός συνόρων. Φυσικά, δεν αναφερόμαστε στην περίπτωση του Τάκη Λεμονή, ούτε σε κάποιον άλλον τεχνικό που μπορεί να έχει συνδεθεί κατά το παρελθόν με τον σύλλογο.

Εξάλλου, χθες σας ενημερώσαμε ότι ένας τεχνικός που ενδεχομένως να «παίξει» είναι ο Σάββας Παντελίδης, όπως και γράφτηκε άλλωστε, αν και μία τέτοια επιλογή μπορεί να φέρει έντονες αντιδράσεις από το πάντα απαιτητικό κοινό της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments