Αθλητισμός

Τζεβελέκης: ”Αναλαμβάνω πρωτοβουλία για την σωτηρία του Άρη”

Τζεβελέκης: ”Αναλαμβάνω πρωτοβουλία για την σωτηρία του Άρη”
Βγήκε μπροστά ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη στον ”Fair Play” για την κίνηση που αναμένεται να γίνει από πλευράς του για τη σωτηρία του τμήματος.

Ο κ. Τζεβελέκης αποκάλυψε αρχικά: «Θα ήμουν ασυνεπής και αγενής αν δε σας το επιβεβαίωνα. Ανησυχώ πάρα πολύ για όλα όσα συμβαίνουν. Έχω όλα τα δεδομένα πια και αυτό που θέλω να κάνω ως απλός οπαδός του Άρη είναι να προσπαθήσω να ενεργοποιήσω όλο το Αρειανό στρατόπεδο, γιατί στον Άρη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες. Πήγα στα γραφεία και δεν υπήρχαν υπάλληλοι, ήμουν μόνο εγώ και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Θέλω να ενώσω όλο τον Άρη».

Για τον Νίκο Λάσκαρη: «Δεν είμαι κακόβουλος. Αλλά δεν μπορεί κανείς να ταυτίζει την προσωπική του τύχη με την τύχη της ομάδας».

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πλέον ξέρω τα πάντα για την ομάδα και καταλαβαίνω την κατάσταση, έχοντας και την πολύ μεγάλη διοικητική εμπειρία από την προηγούμενη περίοδο. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον κ. Λάσκαρη και αν είναι στοιχειωδώς ευγενής θα πρέπει να μου μιλήσει, καθώς πρέπει να θυμηθεί ότι του παραχώρησα ένα τεράστιο πακέτο μετοχών. Επίσης, κάνω όλη αυτή τη διαδικασία και για έναν άλλο λόγο: ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλω οι παίκτες να έχουν καλή ψυχολογία. Εμένα στην εποχή μου τον ΠΑΟΚ τον είχαμε για… προπόνηση.

Θα κάνω αρχικά επαφές με τους παλιούς μου συνεργάτες, που είχαν δώσει την ψυχή τους για την ομάδα. Στην πορεία θα ακολουθήσει η κινητοποίηση όλων. Δεν είμαι μπροστάρης, είμαι ένας απλός στρατιώτης. Ξέρετε ότι δε… μασάω. Το έχω καταλάβει ότι η κατάσταση είναι οριακή. Ο Γιαννάκης μου επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται μία συνολική ενεργοποίηση, γιατί ο Άρης έχει ανάγκη μέχρι και το τελευταίο ευρώ από εμάς. Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments