Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: ”Δεν είμαστε οι Καραϊσκάκηδες του φραπέ” – Αιχμές σε Τσίπρα

Δημήτρης Καμμένος: ”Δεν είμαστε οι Καραϊσκάκηδες του φραπέ” – Αιχμές σε Τσίπρα
Έντονη κριτική στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Δημητρής Καμμένος για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να τηλεφωνήσει από την πρώτη στιγμή στον Τούρκο πρόεδρο για το ζήτημα των Ελλήνων στρατιωτικών διατύπωσε ο Δημήτρης Καμμένος.

”Εχουμε Έλληνες αιχμάλωτους στους όποιους δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία είναι σε ιδιότυπη ομηρεία… Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, δεν είμαστε οι "Καραϊσκάκηδες του φραπέ", αλλά ο εφησυχασμός, η κουλτούρα της ήττας και το "Αιγαίο ανήκει στα ψαριά του" όχι μόνο δεν αποδίδει, άλλα έχει και το αντίθετο αποτέλεσμα” σημείωσε αιχμηρά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Καμμένος τάχθηκε δε, υπέρ ενός εμπορικού πολέμου στους Τούρκους, παραθέτοντας το ρωσικό παράδειγμα.

”Οταν κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό οι Τούρκοι, ο Πούτιν τους στραγγάλισε οικονομικά, τους έκοψε τον τουρισμό, και ο Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη” είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής πρότεινε να μπει ”μπλόκο” στις τουρκικές νταλίκες στους Κήπους ‘Εβρου με προορισμό την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στις πλεύσεις 1.000 τουρκικών ξύλινων σκαφών στα ελληνικά νησιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments