Σούμποτιτς: »Καλύτερα να βγαίναμε μπροστά εγώ, ο Γκάλης και ο Γιαννάκης» | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Μαρτίου 2018, 16:52 9 Μαρτίου 2018, 16:52

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Σούμποτιτς για την κατάσταση που επικρατεί στον μπασκετικό Άρη:

Για την κατάσταση της ομάδας:  «Είναι πολύ δύσκολο ναι το παρακολουθώ από μακριά, όσο μπορώ από ειδήσεις και από φίλους είναι σε δύσκολη κατάσταση, ο Νίκος Λάσκαρης είναι εξαφανισμένος, είναι ανύπαρκτη η διοίκηση, δεν ξέρω γιατί ανέλαβε την ομάδα. Έλεγε ότι θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα και άλλα και τώρα είναι απλήρωτοι η ομάδα, απλήρωτοι οι υπάλληλοι και είχαν κλείσει και τα γραφεία από ότι είδα, τι να πω. 

Είχα παρακολουθήσει μια συνέντευξη του στην τηλεόραση, έλεγε θα κάνει γήπεδο έχει όρεξη, έχει χρήματα, αλλά από όλα αυτά τίποτα δεν έκανε. Το μόνο που βλέπουμε είναι αποφάσεις δικαστηρίου. Είναι δυσάρεστο σκηνικό. Ο Άρης δεν μπορεί να περιμένει, τρέχουνε οι υποχρεώσεις. Είναι πολύ ευχάριστη η πρωτοβουλία από ανθρώπους που ανέλαβαν τις επιτροπές, ενδιαφέρθηκαν. Καλύτερα να αναλάμβανα εγώ ο Γκάλης και ο Γιαννάκης, ξέρουμε την ομάδα ξέρουμε την ιστορία, όλα». 


Για τους βετεράνους που δεν μένουν κοντά στις ομάδες:  «Στον Ολυμπιακό ο Τόμιτς είναι πόσα χρόνια, 15 αν θυμάμαι καλά, ο Αλβέρτης στον Παναθηναϊκό επίσης. Οι παλιοί του Άρη όμως φοβόντουσαν να μπουν δεν ήθελαν, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει όμως, έχουν μείνει μακριά από την ομάδα, ο Τορνατώρος άφησε την δουλειά του για να είναι κοντά στην ομάδα. Εύχομαι κάποια στιγμή κάποιοι να γυρίσουν και να αναλάβουν πόστα. Δεν μπορείς να κάτσεις μέσα στα γραφεία και να περιμένεις, να τα λέμε αυτά, αν αναλάβεις πόστο ενώ ήσουν παλιός μπασκετμπολίστας πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτόν τον ρόλο». 

Ετικέτες: