Αθλητισμός

Βαρούχας: ”Κανονικό το γκολ του Διαμαντόπουλου”

Βαρούχας: ”Κανονικό το γκολ του Διαμαντόπουλου”
Ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση για τη φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον Άρη.

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, μίλησε στο Yellow Radio για την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης με την Καλλιθέα να υποδείξει οφσάιντ τον Διαμαντόπουλο την ώρα που εκείνος σκόραρε, τονίζοντας ότι το τέρμα του επιθετικού του Άρη ήταν πεντακάθαρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βαρούχα:

Επειδή άκουσα πολλά πράγματα και επειδή ο Άρης είναι μια ομάδα ιστορική, μια ομάδα με κόσμο. Είναι αμαρτία πρώτα από όλα να υπάρχει σουπερ λίγκα και να μην υπάρχει Άρης. Ναι μεν πολλοί λένε η ιστορία αλλά δεν μετρά η ιστορία, να σας πω κάτι παιδιά αν μένουμε στην ιστορία χάνουμε την ουσία. Λοιπόν όμως θα πρέπει όταν είσαι ένα οργανωμένο σωματείο και όταν έχεις τόσο κόσμο από πίσω.

Δικαιούσαι να λες ότι μπορώ να είμαι εκεί πέρα. Δεν είναι ωραίο πράγμα η αδικία, η αδικία είναι κακό πράγμα. Τώρα άκουσα το τελευταίο παιχνίδι, το είδα και είδα τις φάσεις. Καταρχάς στο Α ημίχρονο ο δεύτερος βοηθός που ακυρώνει τα 2 γκολ του Άρη πράγματι είναι οφσάιντ. Στο Β ημίχρονο το γκολ που ακυρώνεται δεν ακυρώνεται ποτέ, γιατί ο παίκτης που είναι στο βάθος δεν καλύπτει μόνο αυτόν που βάζει το γκολ, καλύπτει και τον άλλον, είναι κανονικότατο όχι απλά κανονικό γκολ.

Έχει κάνει βεβαία έναν συμβιβασμό και ο διαιτητής που κάνει συμβιβασμούς δεν είναι καλός. Υπάρχει κόκκινη κάρτα στο σέντερ φορ του Άρη και ο διαιτητής δεν την δίνει. Πάει με τις τάπες από πίσω, τον βρίσκει χαμηλά με τις τάπες, μετά το γκολ.

Αν ήταν όμως το 0-1; Εγώ συμφωνώ απόλυτα το γκολ δεν ακυρώνεται, αν ήταν το 0-1 δεν θα την έκανε την παράβαση εννοείται.

Για το αν υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος είπε: Συμφωνώ, συμφωνώ, όπως λέμε και τα 2 πρώτα γκολ, φυσικά ο Άρης έχασε πολλές ευκαιρίες. Και τα δύο γκολ με λίγη προσοχή μπορεί να μετρούσαν και να μην έβγαιναν οι παίκτες εκτεθειμένοι. Αλλά ξέρεις τώρα όταν σε πιέζει ο χρόνος , σε πιέζει η βαθμολογική κατάσταση και όλα αυτά. Και πιο μπροστά θα βγεις. Αλλά το γκολ είναι κανονικό , ούτε οφσάιντ είναι, ο παίκτης που είναι στο βάθος ο αμυντικός καλύπτει και τους. Και ειδικά αυτόν που βάζει το γκολ γιατί άλλος δεν μας νοιάζει. Δεν μπορείς να ακυρώσεις αυτό το γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments