Αθλητισμός

Κ17: «Όρθιος» στου Ρέντη ο Παναθηναϊκός που «βλέπει» τίτλο!

Κ17: «Όρθιος» στου Ρέντη ο Παναθηναϊκός που «βλέπει» τίτλο!
Ισοπαλία που διατηρεί την υπόθεση τίτλο στα... πόδια του κατάφερε να αποσπάσει η Κ17 του Παναθηναϊκού στου Ρέντη κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού (1-1).

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί μεν με την ισοπαλία αυτή να παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους τον Παναθηναϊκό με 49 ωστόσο ακόμα δεν έχουν «βγάλει» το ρεπό τους και έτσι σε περίπτωση που το τριφύλλι κάνει το απόλυτο θα είναι αυτό που θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 68’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασακόπουλου. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν επτά λεπτά αργότερα με τον Μπουλάρι.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός (72’ Τσακίρης), Μουγιός (58’ Ντότης), Ράμα (77’ Νικόλης), Μπουλάρι, Φέκκας, Γεωργαντής (77’ Ζαχαράκης).

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος (82’ Τσιμπόκας), Σαντικάι, Καραγιάννης, Μαυρούδης, Τζαβίδας (72’ Σαμαράς), Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης (89′ Σπίνος), Αθανασακόπουλος (84′ Ντοματάς), Ζαγαρίτης (60’ Ηλιάδης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments