Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Δύο όμορφα γκολ και ισοπαλία στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Δύο όμορφα γκολ και ισοπαλία στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ο Μανιάς στο 69ο λεπτό έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Λουντ απάντησε στο 87ο και έδωσε τον βαθμό στον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέφυγε την ήττα στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ματς για γερά νεύρα στη Λεωφόρο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς, δοκάρια και εντυπώσεις, χάνοντας ωστόσο την ευκαιρία να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, μετά την ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο.

Ο Μανιάς στο 69ο λεπτό ”πάγωσε” τη Λεωφόρο όταν με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη (0-1), ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε, ανέβηκε και πίεσε αναζητώντας την ισοφάριση, την οποία θα μπορούσε να είχε βρει με τον Άντονι Μουνιέ στο 77ο λεπτό.

Η έμπνευση του Γάλλου να εκτελέσει απευθείας, με ανάποδο ψαλίδι δεν βρήκε στόχο και αντ’ αυτού κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη (77′), όμως η μεγάλη αυτή ευκαιρία δεν πτόησε εκ νέου την ομάδα του Ουζουνίδη που βρήκε τη λύση μέσω της έμπνευσης του Ρόμπιν Λουντ.

Ο Φινλανδός δεν μπόρεσε ν’ ανακοπεί μπροστά στον όμιλο παικτών του Αστέρα εντός περιοχής των Αρκάδων και με δυνατό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων των φιλοξενούμενων, ισοφαρίζοντας για τον Παναθηναϊκό (1-1). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρκάδες είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Τόνσο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments