Πολιτική

Απασφάλισε ο Δημήτρης Καμμένος κατά του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Απασφάλισε ο Δημήτρης Καμμένος κατά του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
O βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος εμφανίστηκε λάβρος κατά του υπουργού Παιδείας για τα θρησκευτικά.

Μπορεί ο πρωθυπουργός με τον κυβερνητικό εταίρο να κήρυξαν εκεχειρία, αλλά φαίνεται πως τα στελέχη των δύο κομμάτων βρίσκονται ακόμα στα χαρακώματα. 

Αυτή τη φορά η αρχή έγινε από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος σε δύο τηλεοπτικές του εμφανίσεις δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μιλώντας αρχικά στον ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος δήλωσε πως η αγάπη υπάρχει πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά τα στελέχη των ΑΝΕΛ απαντούν στις προκλήσεις αλλά δεν βγαίνουν να κατηγορήσουν τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στη δεύτερη τηλεοπτική του εμφάνιση ο Δημήτρης Καμμένος στον ΣΚΑΙ εμφανίστηκε αμετακίνητος στο θέμα του Σκοπιανού, λέγοντας πως θα είναι τουλάχιστον ξεπούλημα αν περιλαμβάνει η λύση τον όρο Μακεδονία. 

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν αμέσως μετά όταν αναφέρθηκε στην αντίδραση του υπουργού Παιδείας, κ. Γαβρόγλου για τα θρησκευτικά μετά την απόφαση και του ΣτΕ. 

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε κατάπτυστη την αντίδραση του υπουργού Παιδείας και τόνισε : «είναι σκοταδιστές και ακραίοι θεολογούντες οι δικαστές;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments