Αθλητισμός

Νέα προσπάθεια με Βέμερ για Παναθηναϊκό

Νέα προσπάθεια με Βέμερ για Παναθηναϊκό
Το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει εκδικάσει την υπόθεση του Γενς Βέμερ ορίζοντας ως ποινή την αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, λόγω μη τήρησης των συμφωνηθέντων για την αποπληρωμή του Γερμανού ποδοσφαιριστή. Όπως έχει γίνει γνωστό, η ποινή θα τεθεί προς ενεργοποίηση μετά από αίτηση της πλευράς του Βέμερ, κάτι που έχει συμβεί, γεγονός που οδηγεί στο […]

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει εκδικάσει την υπόθεση του Γενς Βέμερ ορίζοντας ως ποινή την αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, λόγω μη τήρησης των συμφωνηθέντων για την αποπληρωμή του Γερμανού ποδοσφαιριστή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ποινή θα τεθεί προς ενεργοποίηση μετά από αίτηση της πλευράς του Βέμερ, κάτι που έχει συμβεί, γεγονός που οδηγεί στο άδειασμα της κλεψύδρας για τον Παναθηναϊκό, που πρέπει να βρει λύση για να αποφύγει έστω και στο παρά ένα την αφαίρεση βαθμών.

Στο «τριφύλλι» φέρονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για εύρεση λύσης με τον ποδοσφαιριστή και φέρεται πως επιδιώκουν νέα συνάντηση με τον δικηγόρο του. Πάντως, ο Γερμανός δεν αποδέχεται ουδεμία πρόταση για νέο διακανονισμό, θεωρώντας πως αν συμβεί, σε λίγους μήνες θα υπάρξει νέος γύρος στα δικαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που ανακοινωθεί και επισήμως η ποινή, ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο τριών ημερών ώστε να βρει και να καταβάλει το ποσό των 530.000 στον Βέμερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments