Πολιτισμός

Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα της θρυλικής Ζα Ζα Γκαμπόρ

Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα της θρυλικής Ζα Ζα Γκαμπόρ
Η προσωπική ιδιοκτησία της Ζα Ζα Γκαμπόρ της οποίας ο πλούσιος τρόπος ζωής την καθόρισε βγαίνει για πρώτη φορά σε δημοπρασία στις 14 Απριλίου στο Μπέβερλι Χιλς.

Η ιδιωτική αυτή συλλογή της μυθικής Ζα Ζα Γκαμπόρ περιλαμβάνει περισσότερα από χίλια αντικείμενα που ανήκαν στην ηθοποιό. 

Η ιδιωτική αυτή συλλογή εκφράζει απόλυτα τον μύθο της Γκαμπόρ, καθώς περιλαμβάνει κοσμήματα αληθινά και φω, συλλογές επίπλων και τις πολύτιμες τσάντες και βαλίτσες της από διάσημους οίκους, φορέματα και βιβλία με αφιερώσεις.

Μέρος της αμερικανικής ποπ κουλτούρας, η Ζα-Ζα Γκαμπόρ γεννήθηκε στην Ουγγαρία και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τις αδελφές της Eva και Magda. Πιο πολύ από την ηθοποιία όμως απασχόλησε τον τύπο για τους 9 γάμους που έκανε. Το 2002 η Ζα Ζα τραυματίστηκε σε τροχαίο όταν το όχημα που οδηγούσε η κομμώτρια της έπεσε πάνω σε φανάρι στο Λος Άντζελες. Βρέθηκε στο νοσοκομείο για 2 και πλέον μήνες και από τότε ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. το 2010 έκανε εγχείρηση τοποθέτησης τεχνητού γοφού και τελικά υπέστη ακρωτηριασμό του ενός ποδιού. Το 2012 είχε πέσει σε κώμα και επανήλθε 6 μέρες αργότερα. 

Η θρυλική σταρ ζούσε απομονωμένη στην έπαυλή της στο Μπελ Αιρ, ένα σπίτι που ανήκε στον μεγάλο Έλβις Πρίσλευ και αγοράστηκε το 1974. Πέθανε σε ηλικία 99 ετών το 2016.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments