pagenews.gr / Γεύση / Ψάχνεις την τέλεια δουλειά; Μόλις την βρήκες
Ψάχνεις την τέλεια δουλειά; Μόλις την βρήκες | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Μαρτίου 2018, 16:13 27 Μαρτίου 2018, 16:13

Οι Testers Keepers αναζητούν υποψήφιους για να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις του Gordon’s τζιν.

Η αγγελία για την συγκεκριμένη δουλειά, η οποία δημοσιεύτηκε ηλεκτρονικά, ζητά έναν δοκιμαστή για τις τρεις νέες γεύσεις, το Premium Pink, το Gordon’s Sloe Gin και το Gordon’s με αφροξυλιά – και πρόκειται σαφώς για μια συναρπαστική ευκαιρία.

Σύμφωνα με την αγγελία, το Premium Pink gin, το οποίο εμπνεύστηκε από την αρχική συνταγή του Gordon’s από το 1880, είναι «τέλεια σχεδιασμένο για να εξισορροπήσει την αναζωογονητική γεύση του Gordon’s με τη φυσική γλυκύτητα των σμέουρων και των φραουλών, σε ένα μοναδικό τόνο».

Το Sloe Gin συνδυάζει την «ξηρότητα του Gordon’s με τη γλυκιά γεύση του κασσιτέρου», σύμφωνα με τη διαφήμιση και φέρνει πίσω στη ζωή τη γεύση που εισήχθη για πρώτη φορά το 1908.

Οι αναμενόμενες γεύσεις που βρέθηκαν στο Sloe Gin περιλαμβάνουν «μαρμελάδα βατόμουρου, σκελίδες και μινθόλη πεύκου, σύκο, κανέλα, ζαχαρωμένα φρούτα και αμύγδαλο» – αλλά αν αυτά τα αρώματα είναι πραγματικά διακριτά, θα το κρίνει ο εκλεπτυσμένος ουρανίσκος του νέου δοκιμαστή του Gordon’s.

Και τέλος, ο δοκιμαστής τζιν θα χρειαστεί επίσης να δοκιμάσει το Gordon’s με αφροξυλιά.

Σύμφωνα με τη διαφήμιση, το «gin elderflower συνδυάζει την ευαίσθητη γεύση της αφροξυλιάς με το Gordon’s London dry gin για έναν νόστιμο συνδυασμό». Οι δοκιμαστές θα πρέπει να δοκιμάσουν το gin με γεύση αφροξυλιάς χρησιμοποιώντας δύο μεθόδους.

Η πρώτη θα απαιτεί να αναμειχθεί με τόνικ και πάγο και να έχει γαρνίρισμα με λεμόνι ή lime.

Και αν αυτό δεν είναι ευχάριστο, ο δοκιμαστής γεύσης αναμένεται επίσης να προσθέσει μερικές φράουλες για να διαπιστώσει αν ταιριάζει καλύτερα στη γεύση.

Αν αυτό ακούγεται σαν την τέλεια ευκαιρία εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βιαστούν – καθώς η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένα "γλυκό" νεκροταφείο για… γεύσεις παγωτού (vid)

Ένας μπακλαβάς για… ρεκόρ Γκίνες (vid)

Πάσχα και διατροφή. Συμβουλές για να αποφύγετε τα δυσάρεστα

Πάσχα στο Hilton Αθηνών

Ετικέτες: