«Αυτόν» τον προπονητή παίρνει στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Μαρτίου 2018, 09:30 28 Μαρτίου 2018, 9:30

Ο Όσκαρ Γκαρσία είναι «φευγάτος» στον Ολυμπιακό και τα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων του αυξάνονται καθημερινά. Τελευταία περίπτωση είναι αυτή του Πάολο Σόουζα, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κινεζική Τιανζίν Κουαντζάν και φέρεται να θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

nΤο όνομα του Πορτογάλου τεχνικού δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με τους Ερυθρόλευκους. Τουλάχιστον άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν ο παλαίμαχος άσος είχε προταθεί στους Πειραιώτες, ωστόσο η περίπτωσή του ποτέ δεν προχώρησε ουσιαστικά. Κι αυτό γιατί ο Πάουλο Σόουζα δεν έβλεπε ποτέ ως ελκυστική προοπτική στην καριέρα του την Ελλάδα και τη Super League, κάτι που δε φαίνεται να έχει αλλάξει ούτε και τώρα, οπότε φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να μπει στη διαδικασία συζητήσεων με τον Ολυμπιακό. Δεν το έκανε, άλλωστε, ο Πορτογάλος ούτε στις προηγούμενες περιπτώσεις που δέχθηκε σχετικές κρούσεις μέσω τρίτων προσώπων για να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάτσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

nΠαράλληλα, υπάρχει ένας ακόμα λόγος που κάνει σχεδόν ανέφικτο το ενδεχόμενο να καθίσει ο Πάουλο Σόουζα στο ίδιο τραπέζι με τον Ολυμπιακό. Ο 47χρονος τεχνικός έχει πολύ υψηλό κασέ, πάνω από 1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο το χρόνο, χρήματα που πολύ δύσκολα θα βρει στο Λιμάνι, ειδικά τη «νέα εποχή» που προβλέπεται σημαντικός περιορισμός του μπάτζετ.

nΠάντως, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωση του Πάουλο Σόουζα για τον Ολυμπιακό, δε σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν στο μυαλό τους να ακολουθήσουν ξανά το «πορτογαλικό μοντέλο». Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει οι Πειραιώτες έχουν πάντα ψηλά στη λίστα τους την περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από τη συγκεκριμένη αγορά και δεν έχουν διαρρεύσει.

Ετικέτες: