Αθλητισμός

Βιβλίο “βόμβα” για Παρί: Το κάπνισμα στα αποδυτήρια και η μεσολάβηση Σαρκοζί για Νεϊμάρ

Βιβλίο “βόμβα” για Παρί: Το κάπνισμα στα αποδυτήρια και η μεσολάβηση Σαρκοζί για Νεϊμάρ
Ένα βιβλίο γραμμένο από οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται να ταράξει τα νερά στον σύλλογο. Με τίτλο "Παρί Σεν Ζερμέν, αποκαλύψεις μιας αποκάλυψης", γίνονται γνωστές λεπτομέρειες από τα αποδυτήρια της ομάδας, το κάπνισμα και τις selfies μέσα σε αυτά και την μεσολάβηση του Σαρκοζί στη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

«Παρί Σεν Ζερμέν, αποκαλύψεις μιας αποκάλυψης» είναι ο τίτλος του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει αύριο (29/03) και φέρει την υπογραφή «Paris United», μίας ομάδα οπαδών του παριζιάνικου συλλόγου που «γεννήθηκε» για να φέρει στο φως της δημοσιότητας όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα γίνεται λόγος για πλήρη αναρχία στα αποδυτήρια, όπου συχνά φιλοξενούνται δεκάδες συγγενείς και άγνωστοι με την πρόθεση να έχουν μία selfie. Επίσης αναφέρεται μία ιστορία σχετικά με τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα την περασμένη χρονιά, όπου ο προπονητής της ομάδας Ουνάι Εμερι ζήτησε συγνώμη από τον Κιμπέμπε που δεν τον χρησιμοποίησε στο παιχνίδι στο Καμπ Νου αντί για τον Τιάγκο Σίλβα, προκειμένου να μη χάσει την υποστήριξη του Βραζιλιάνου στα αποδυτήρια. Επιπλέον ότι οι γιατροί φέρονται να καπνίζουν στα αποδυτήρια μαζί με παίκτες. (π.χ. Βεράτι).

Αλλά το αποκορύφωμα αφορά στην αγορά του Νεϊμάρ, θέμα στο οποίο φέρεται να έχει καθοριστικό λόγο ο Νικολά Σαρκοζί!

Όπως αναφέρεται σχετικά, ο πρώην Γάλλος πρόεδρος κλήθηκε από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί προκειμένου, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb που κάνει την σχετική δημοσίευση, να καλέσει το Υπουργείο Αθλητισμού να μην ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα χρήματα που θα φτάσουν από το Κατάρ για την μεταγραφή του διάσημου Βραζιλιάνου από την Μπαρτσελόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόμβα: "Στα χέρια του Νεϊμάρ η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω Ζάχαβι"Απίστευτος Νεϊμάρ: Τι ζητάει από την Μπαρτσελόνα για να επιστρέψειΝέα πειθαρχική διαδικασία της Euroleague για ΓιαννακόπουλοΑυτογκόλ – έπος από τερματοφύλακα σε αγώνα στην Αιθιοπία! (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments