Οπαδοί Παναθηναϊκού: «Μόνη λύση ο Γιαννακόπουλος» | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Μαρτίου 2018, 20:56 28 Μαρτίου 2018, 20:56

Το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» γέμισε ασφυκτικά από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 13 για συζήτηση περί των κρίσιμων ωρών που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το κυριότερο συμπέρασμα που εξήχθη από την συζήτηση ήταν πως άπαντες, με μια φωνή, συμφώνησαν πως το μοναδικό βιώσιμο πλάνο που μπορεί να δώσει λύση στον Παναθηναϊκό είναι εκείνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το Athens Alive OAKA, με τους παρευρισκόμενους να αποθεώνουν τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ. Παράλληλα, υπήρξαν καταγγελίες περί ύπαρξης «πλάνου υποβιβασμού» από τον Γιάννη Αλαφούζο και την τωρινή αλλά και πρόσφατη διοίκηση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μια εκ των προτάσεων που έγιναν ήταν να σταλούν επιστολές σε όλα τα πολιτικά κόμματα, η οποία θα καταγγείλει τον Γιάννη Αλαφούζο για πρόθεση υποβιβασμού της ομάδας, αλλά και μετάβαση έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αποθέωση, ώστε να σταλεί μήνυμα της αμέριστης στήριξης του κόσμου προς το εγχείρημα και τις προσπάθειες που κάνει ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στον σύλλογο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης, οι παρευρισκόμενοι έκλεισαν συμβολικά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ως μια κίνηση αντίδρασης για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα όριά τους οι ξένοι στον Παναθηναϊκό

Αγωνία στον Παναθηναϊκό: »Θα πληρώσει ή θα πέσουμε;»

Κίνδυνος και από Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Αναβολή δύο ημερών στην εκδίκαση για Βέμερ

Ετικέτες: