Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για το ματς με τον Κόροιβο

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για το ματς με τον Κόροιβο
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τις  τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας:

Ξεκίνησε πλέον και από τον PAOK Sports Arena η διάθεσή των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας, που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 16:30 για την 21η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League και με γενική είσοδο 1€ για όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Στον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο μίας ιδιαίτερης ημέρας που χαρακτηρίζεται ως "Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα ΠΑΟΚ", οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο PAOK Sports Arena εκτός από την συμβολική τιμή εισιτηρίου του 1€, θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν πολλά και πλούσια δώρα μέσα από τη γνωστή διαδικασία των διαγωνισμών που διεξάγονται στο ημίχρονο, αλλά και με το απόκομμα του εισιτηρίου του να έχουν έκπτωση 10% στις αγορές που θα κάνουν το Σάββατο από την μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ στο "Παλατάκι".

Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

Τα παιδιάς ηλικίας ως 6 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Τετάρτη (28/3): 10:00-19:00

Πέμπτη (29/3): 10:00-19:00

Παρασκευή (30/3): 10:00-19:00

Σάββατο (31/3): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε ΕΔΩ

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments