Ελλάδα

Η ΓΑΔΑ δεν είχε εντοπίσει το σημείο της βόμβας

Η ΓΑΔΑ δεν είχε εντοπίσει το σημείο της βόμβας
Το σημείο εντοπίστηκε από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών το βράδυ της Τρίτης.

Η ΓΑΔΑ δεν ενημέρωσε τις ειδικές υπηρεσίες, όπως η αντιτρομοκρατική, για τα τηλεφωνήματα των πολιτών.Αυτό διαπιστώθηκε από την άτυπη έρευνα του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., για την περίεργη υπόθεση με τη βόμβα που τοποθετήθηκε στα δικαστήρια και για την οποία ανέλαβε την ευθύνη ομάδα αντιεξουσιαστών, αλλά η αστυνομία αρχικά δεν επιβεβαίωνε το γεγονός.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι τις επόμενες ώρες δεν δόθηκε καμία εντολή για νέα έρευνα στα σημεία που είχαν υποδείξει οι πολίτες, ενώ δεν ενημερώθηκαν πιο αρμόδιες υπηρεσίες, όπως η αντιτρομοκρατική.

Τελικά, όλα ήρθαν στο φως το βράδυ της Τρίτης, όταν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναρτήθηκε προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της επίθεσης, από την οργάνωση «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου, Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο». Σε αυτή αναφερόταν ότι τα ξημερώματα της 24ης Μαρτίου τοποθετήθηκε ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός με μισό κιλό μαύρο μπαρούτι σε ένα από τα φυλάκια των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Τελικά, το σημείο εντοπίστηκε από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, αργά το βράδυ της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απειλή για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Επεισόδια μεταξύ Ρομά στην Ευελπίδων (vid)

Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στα δικαστήρια της Ευελπίδων

ΜΑΤ στην Ευελπίδων: Συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη απειλούν να εισβάλουν και να λιντσάρουν τον δολοφόνο της (pics & vids)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments