Πολιτική

Επιστολή Καμίνη με αιχμές στον Αλέξη Τσίπρα

Επιστολή Καμίνη με αιχμές στον Αλέξη Τσίπρα
Ο Δήμαρχος Αθηναίων κατηγορεί τα υπουργεία Υγείας και Προστασίας του Πολίτη.

Τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της δημόσιας χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών στην Αθήνα, ζητεί ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Την επιστολή συνυπογράφουν και 18 πολίτες, οι οποίοι συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων. Ανάμεσά τους είναι οι: Γιάννα Αλιβιζάτου -δικηγόρος, Γιώργος Αρμένης – σκηνοθέτης / ηθοποιός, Στέλιος Μάινας – ηθοποιός, Μένη Μαλλιώρη – καθηγήτρια Ψυχιατρικής / Ε.Κ.Π.Α, Μιμή Ντενίση -σκηνοθέτης / ηθοποιός / συγγραφέας, Αιμιλία Υψηλάντη – ηθοποιός, Χρήστος Χωμενίδης – συγγραφέας. 

Στην επιστολή του, ο κ. Καμίνης υπενθυμίζει στον πρωθυπουργό τη συνάντηση που είχαν για το συγκεκριμένο θέμα πριν από έναν χρόνο και σημειώνει ότι τα υπουργεία Υγείας και Προστασίας του Πολίτη είτε δεν έχουν σχέδιο, είτε δείχνουν εντελώς απρόθυμα να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. 

«Η δημόσια διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στην Αθήνα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο» σημειώνει ο δήμαρχος και ζητεί από τον πρωθυπουργό, η ΕΛΑΣ να προστατεύσει τους πολίτες από το εμπόριο ναρκωτικών, η διάθεση υποκαταστάτων να γίνεται μέσα στα νοσοκομεία, καθώς και να θεσμοθετηθεί η λειτουργία κλειστών χώρων χρήσης ναρκωτικών ουσιών κάτω από ιατρική επιτήρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα χωράφια της Κέρκυρας εντόπισαν δοχεία με ηρωίνη

Τούρκοι στην Καβάλα έκρυβαν στο σπίτι τους ναρκωτικά

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments