Αθλητισμός

Αρχηγικός Μέσι στην Εθνική: “Σηκώστε κεφάλι, θα το ξεπεράσουμε μαζί”

Αρχηγικός Μέσι στην Εθνική: “Σηκώστε κεφάλι, θα το ξεπεράσουμε μαζί”
Ο Λιονέλ Μέσι έσπευσε στ' αποδυτήρια αμέσως μετά την εξάρα της Αργεντινής από την Ισπανία για να μιλήσει στους συμπαίκτες του.

Η βαριά ήττα της Αργεντινής από την Ισπανία με 6-1 πριν από δύο μέρες έχει φέρει πολλά προβλήματα στο εσωτερικό των μπιανκοσελέστε. Μάλιστα, η εικόνα με τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από τη σουίτα του γηπέδου πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση προκάλεσε πολλά σχόλια. με τους περισσότερους να αναφέρουν πως ήταν λόγω της βαριάς ήττας.

Ωστόσο, ο λόγος ήταν αρκετά διαφορετικός, καθώς όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Nacion, o Αργεντινός σούπερ σταρ πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια και περίμενε τους συμπαίκτες του μετά το τέλος του ματς.

Όταν αυτοί πήγαν στα αποδυτήρια, ο Μέσι τους υποδέχθηκε με μια αρχηγική ομιλία και προσπάθησε να τους φτιάξει το ηθικό: «Σηκώστε τα κεφάλια. Αυτό θα το ξεπεράσουμε μαζί», ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η κίνηση αυτή δεν άφησε καθόλου δυσαρεστημένο τον Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος θεώρησε ότι η κίνηση του Μέσι δεν παρενέβη στο έργο. Αντίθετα, θεωρήθηκε ως μια αρχηγική πρωτοβουλία για να ξεπεραστεί αυτή η ταπεινωτική ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κριστιάνο θέλει ένα ευρώ παραπάνω από τον Μέσι για νέο συμβόλαιοΟ Μέσι έβαλε γκολάρα στην προπόνηση της Αργεντινής (vid)O ISIS απειλεί: Αφίσα με αιχμάλωτο τον Μέσι ενόψει Μουντιάλ (pic)

Η απίθανη φωτογραφία με τον Μέσι που ΔΕΝ είναι photoshop (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments