Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών – Η καμπάνα για τον Σαββίδη

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών – Η καμπάνα για τον Σαββίδη
O αθλητικός δικαστής επέβαλε στον ΠΑΟΚ την τιμωρία του με -3 βαθμούς φέτος, κατακυρώνοντας το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ.

Η ώρα της κρίσης για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έφτασε με τον αθλητικό δικαστή να επιβάλει τιμωρία στον ΠΑΟΚ με -3 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και -2 βαθμούς του χρόνου.

Επίσης, ο δικαστής επέβαλε τιμωρία 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τον ΠΑΟΚ, ενώ στον Ιβάν Σαββίδη επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια, ενώ η αντίστοιχη απαγόρευση για τον Μίχελ είναι 90 ημέρες. 

Το ματς πάντως κατακυρώνεται στην ΑΕΚ σύμφωνα με την απόφαση του δικαστή. 

Συγκεκριμένα ο δικαστής επέβαλε: 

– «ΘΕΩΡΕΙ ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. α΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

– ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος, καθώς επίσης και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. γ΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

– ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, για την πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 19 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.), σωρευτικώς τη χρηματική ποινή των εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ, καθώς και την πειθαρχική κύρωση της απαγορεύσεως της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών.

– ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Μichel Lubos του Michal συνολική ποινή απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

– ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή, ύψους εξήντα τριών χιλιάδων (63.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H ανάρτηση με νόημα από το γιο του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ

Tageszeitung: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο αγαπημένος ολιγάρχης του Τσίπρα

Ομοσπονδία Κωφών κατά Ζουράρι επειδή αποκάλεσε κωφάλαλο τον Σαββίδη

Η έκθεση της αστυνομίας για τον Ιβάν Σαββίδη (pics)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments