Ελλάδα

Μητέρα έγινε μία 13χρονη από το Λαύριο

Μητέρα έγινε μία 13χρονη από το Λαύριο
Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Μία εικόνα που δεν περίμεναν αντίκρισαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όταν έφτασε στο σημείο μία 13χρονη κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με πόνους που προμήνυαν την έλευση του μωρού.

Η 13χρονη έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκόμενους νοσηλευτές και την μαία, ενώ διακομίσθηκε σε μαιευτήριο της Αθήνας όπου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο μωράκι.

Όπως ανακοίνωσε το Κέντρο Υγείας από την ιστοσελίδα του, «παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μαιευτήριο, συνοδεία ιατρού». Η νεαρή γέννησε και «μητέρα και παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες χαίρουν άκρας υγείας».

Η μητέρα είναι Ελληνίδα, ενώ οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας σχολίασαν ότι με βάση τις στατιστικές μελέτες, ο μέσος όρος ηλικίας της εγκυμοσύνης γυναικών φαίνεται ότι αυξάνει λόγω της χειραφέτησης των γυναικών. Υπάρχουν και εξαιρέσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λαύριο: Επικήρυξαν με 1.000 ευρώ το δράστη που δολοφόνησε τρία σκυλιάΠροκόπης Παυλόπουλος: Ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης ΛαυρεωτικήςΕγκυμοσύνη: Αντιμετωπίστε τις ναυτίες με φυσικό τρόποΈρευνα: Οι έγκυες 30 έως 34 ετών κινδυνεύουν λιγότερο από πρόωρο τοκετό σε σχέση με τις νεότερες γυναίκες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments