Πολιτισμός

Το SouSou The Bar σε περιμένει

Το SouSou The Bar σε περιμένει
Το SouSou The Bar άνοιξε και φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο στέκι που θα φιλοξενεί live καλλιτεχνών, παρουσιάσεις δίσκων, βιβλίων, εκθέσεις και ό,τι σχετίζεται με καλλιτεχνικά - πολιτιστικά δρώμενα.

Το SouSou The Bar άνοιξε και φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο στέκι που θα φιλοξενεί live καλλιτεχνών, παρουσιάσεις δίσκων, βιβλίων, εκθέσεις και ό,τι σχετίζεται με καλλιτεχνικά – πολιτιστικά δρώμενα.

Το ιστορικό Τσάι στη Σαχάρα στη Λαοδικείας ανακαινίστηκε, άλλαξε, ομόρφυνε και συνεχίζει την παράδοση των ζωντανών εμφανίσεων καταξιωμένων αλλά και νέων καλλιτεχνών.

Το Sousou διαθέτει υπερυψωμένη σκηνή για τα live των καλλιτεχνών, φωτισμό, άψογο εξοπλισμό ήχου και ηχολήπτη, καθώς και καμαρίνι.

Στο επιβλητικό μπαρ του Sousou ο νέος ταλαντούχος μπάρμαν Δημήτρης δημιουργεί σπάνια κοκτέιλς, ενώ εκεί θα βρείτε και τα εξαιρετικά κρασιά της ετικέτας «Θέαλος Γη».

Ένας νέος χώρος, ένα κλασικό live bar που απευθύνεται σε κάθε ηλικία και σε κάθε γούστο.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Παρασκευή 30 Μαρτίου 10.00μ.μ: “Μες στη Μεσόγειο”

Η Πένυ Ξενάκη και ο Δημήτρης Κίκλης ερμηνεύουν τραγούδια

από την Ισπανία ως την Κύπρο και από τη Γαλλία ως την Αίγυπτο και την Ελλάδα,

με σταθμούς τραγούδια του χθες και του σήμερα.

Τραγούδια που μας έκαναν να ερωτευτουμε, να διασκεδάσουμε, να ονειροπολήσουμε.

Edith Piaf, Sergio Endrigo, Dalida αλλά και Φλέρυ Νταντωνάκη, Βίκυ Μοσχολιού, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Σπανός, Πλέσσας, Λοΐζος και πολλοί ακόμη αγαπημένοι τραγουδιστές και συνθέτες σε ένα βράδυ άκρως ταξιδιάρικο και ατμοσφαιρικό.

Στο πιάνο ο Γιώργος Τσοκάνης

Σάββατο 31 Μαρτίου 10.00μ.μ.: Όλγα Βενετσιάνου

Η Όλγα Βενετσιάνου με το μπρίο και την φωνή της έχει επάξια κερδίσει τη δική της θέση στο λαϊκό τραγούδι.

Δεν είναι μόνο η συγκλονιστική της ερμηνεία αλλά και το αστείρευτο κέφι της και η παροιμιώδης επικοινωνία της με τον κόσμο, που την κάνουν ανεπανάληπτη.

Έχει τραγουδήσει δίπλα στη μεγάλη κυρία της Ελλάδος Μαρινέλλα, με τον Αντώνη Ρέμο, τη Μαίρη Λίντα, τη Καίτη Χωματά, το Κώστα Καράλη, τη Πόπη Αστεριάδη, τον Μιχάλη

Βιολάρη, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, την Σοφία Βόσσου, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Αλέξια, όπως και συμμετοχή σε συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει είναι αφιερωμένο στο ελληνικό τραγούδι, με έμφαση στις αθάνατες λαϊκές, διαχρονικές επιτυχίες των μεγάλων συνθετών μας.

Είσοδος 12 ευρώ με κρασί ή μπύρα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments