Διεθνή

Γαλλία: Πέθανε η γυναίκα του Αζέρου δημοσιογράφου που πυροβόλησαν στην Τουλούζη

Γαλλία: Πέθανε η γυναίκα του Αζέρου δημοσιογράφου που πυροβόλησαν στην Τουλούζη
Υπέκυψε στα τραύματά της η σύζυγός του δημοσιογράφου, Ραχίμ Ναμάζοφ. Ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συναγερμός σήμανε στην Τουλούζη όταν ο 39χρονος δημοσιογράφος Ραχίμ Ναμαζόφ δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς από άγνωστο στη Γαλλία.

Η σύζυγός του υπέκυψε τελικά στα τραύματά της, καθώς την πυροβόλησαν στο κεφάλι, ενώ ο 39χρονος δημοσιογράφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με πυροβολισμούς στην πλάτη.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 9 πμ (τοπική ώρα) όταν ένα Audi πλησίασε το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Ο ένοπλος κατέβηκε από το όχημά του και έριξε επτά σφαίρες προτού διαφύγει. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τελικά πέθανε λίγες ώρες αργότερα σε νοσοκομείο της Τουλούζης. Ο σύζυγός της τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη από την ένοπλη επίθεση.

Ο Ραχίμ Ναμάζοφ είχε φυλακιστεί και δεχθεί απειλές κατά της ζωής του στο Αζερμπαϊτζάν προτού εξοριστεί. Έχει καταφύγει στην Τουλούζη με την οικογένειά του από το 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πυροβόλησαν δημοσιογράφο και την γυναίκα του στη ΓαλλίαΓαλλία: Αυτοκίνητο επιχείρησε να χτυπήσει στρατιωτικούς (pic)Γαλλία: Δολοφόνησαν 85χρονη επιζήσασα του ΟλοκαυτώματοςΓαλλία: Αποτίει φόρο τιμής στα θύματα της τζιχαντιστικής επίθεσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments