Πολιτική

Τζανέτος Φιλιππάκος: Συνάντηση εργασίας με τον ειδικό απεσταλμένο του Δ.Ο.Μ.

Τζανέτος Φιλιππάκος: Συνάντηση εργασίας με τον ειδικό απεσταλμένο του Δ.Ο.Μ.
Συνάντηση εργασίας του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτου Φιλιππάκου, με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Γενικού Διευθυντή του Δ.Ο.Μ. στην Ελληνική Κυβέρνηση και Σύμβουλο του Περιφερειακού Διευθυντή Δ.Ο.Μ. για τη Μεσόγειο, Δανιήλ Εσδρά.

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιος επί θεμάτων αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης, Τζανέτος Φιλιππάκος, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας, χθες, Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.) στην Ελληνική Κυβέρνηση & Σύμβουλο του Περιφερειακού Διευθυντή Δ.Ο.Μ. για τη Μεσόγειο, Δανιήλ Εσδρά.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στις Ελληνικές Αρχές και τον Δ.Ο.Μ., στο πλαίσιο διαχείρισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος, με ειδικότερη αναφορά στον τομέα των εθελουσίων επιστροφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζανέτος Φιλιππάκος: Παρών στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μάνης Χρυσοστόμου Γ’ στο ΓύθειοΤζανέτος Φιλιππάκος: Στην 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Γραμματείας Γυναικών ΠΟΑΣΥ (vid)Τζανέτος Φιλιππάκος: Μήνυμα για τις εκδηλώσεις της επετείου της 17ης Μαρτίου, στην Αρεόπολη ΜάνηςΣυνάντηση του Τζανέτου Φιλιππάκου με την Επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού για την Ελλάδα, Sari Nissi

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments