Αθλητισμός

Τελειώνει ο Γκαρθία

Τελειώνει ο Γκαρθία
Η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση ενός ακόμη ξένου προπονητή από τον Ολυμπιακό ξεκίνησε στη Λιβαδειά και ο Όσκαρ Γκαρσία πρέπει να θεωρείται οριστικά «τελειωμένος».

Το ότι ο Όσκαρ Γκαρσία βρισκόταν σε εξαιρετικά δυσμενή θέση μετά τα αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων» από τη μέρα που έπιασε Λιμάνι είναι κάτι γνωστό εδώ και καιρό. Πλέον όμως, μετά και το 1-1 στη Λιβαδειά, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και για τη δική του απομάκρυνση.

Παρά το γεγονός ότι κέρδισε τους 3 βαθμούς για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, η ομάδα επί των ημερών του έχει απογοητεύσει πλήρως και όπως όλα δείχνουν ο 44χρονος τεχνικός θα προστεθεί στη μακρά λίστα των ξένων προπονητών που πληρώνουν τις αμφιβόλου αξίας «επενδύσεις» σε παίκτες που αποκτήθηκαν καλοκαίρι και χειμώνα.

Με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League και το συμβόλαιο του να είναι ιδιαίτερα υψηλό, ο Γκαρσία έχανε συνεχώς πόντους το τελευταίο διάστημα και παρότι φαινόταν πως η απομάκρυνσή του θα ερχόταν μετά τη λήξη της σεζόν, πλέον δεν αποκλείεται η πιθανότητα να υπάρξει και άμεση αντικατάστασή του. Και αυτός γιατί παρά τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις, ο Ολυμπιακός βλέπει και την πολύτιμη 2η θέση να κάνει φτερά 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments