Παιδί

Μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων “η Χαρά”

Μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων “η Χαρά”
Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η Χαρά, είναι σωματείο-μέλος της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί".

Στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», με την βοήθεια και τη στήριξη των εθελοντών αλλά και των εργαζομένων, δημιουργήθηκαν με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου καλούν μικρούς και μεγάλους να τις προμηθευτούν προκειμένου να χαρίσουν χαμόγελα στους δικούς τους ανθρώπους, στηρίζοντας παράλληλα το έργο τους που είναι η σταθερή προσήλωση δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Πρόκειται για μία στέγη μόνιμης φιλοξενίας 57 παιδιών και ενηλίκων με σοβαρές νοητικές και αναπτυξιακές διαταραχές, διαταραχές του αυτιστικού φάσματος και Σύνδρομο Down. Στόχο έχει την εξασφάλιση καλής ποιότητας ζωής στους ωφελούμενούς του, σε ένα υγιές και ευχάριστο περιβάλλον, με σκοπό να κάνει πιο λειτουργική τη ζωή τους.

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η Χαρά, είναι σωματείο-μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Επικοινωνήστε με το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»:

Διεύθυνση: 16ο χλμ. Λ. Μαραθώνος & Πωγωνίου, 153 51 ΠαλλήνηΤηλ.: 210 6666702, 210 6032910, Fax: 210 6030619· E-mail: [email protected]· Website: www.kea-hara.gr· Facebook: https://www.facebook.com/kentro.eidikwn.atomwn.hara/· Instagram: https://www.instagram.com/kea_hara/?hl=el

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Πασχαλινό Bazaar για καλό σκοπόΤο "Χαμόγελο του Παιδιού" απενεργοποιεί το Amber Alert για τον μικρό ΘανάσηΧαμόγελο του Παιδιού: Ο σχολικός εκφοβισμός δεν υπάρχει μόνο μέσα στη σχολική κοινότηταΧαμόγελο του Παιδιού: Συλλήψεις 5 ατόμων μετά τον θάνατο του αγοριού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments