Αθλητισμός

Ο Κριστιάνο είχε κάνει πρόβα το συγκεκριμένο ψαλιδάκι – “Πέταξε” στα 2,23 μ. (pics)

Ο Κριστιάνο είχε κάνει πρόβα το συγκεκριμένο ψαλιδάκι – “Πέταξε” στα 2,23 μ. (pics)
Ο Κριστιάνο... πέταξε στα 2,23 μ. και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δείχνουν πως είχε... προβάρει αυτήν ακριβώς την κίνηση!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα γκολ όλων των εποχών και βοήθησε τη Real Madrid πάρει βρεθεί με το ενάμισι πόδι στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Πορτογάλος είδε την μπαλιά του Καρβαχάλ και έδειξε την τεράστια κλάση του, πιάνοντας ένα εκπληκτικό “ψαλιδάκι” και στέλνοντας την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Μπουφόν.

Σύμφωνα με τη μέτρηση που έκανε το “beIN Sports”, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύηκωσε το πόδι του στα 2,23 μέτρα, προκειμένου να βάλει το συγκεκριμένο “μαγικό” γκολ!

Άξιο αναφοράς, πως -όπως δείχνουν και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Ronaldo είχε… προβάρει το συγκεκριμένο τέρμα στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γκολάρα του Κριστιάνο απ’ την εξέδρα, η αποθέωση των Ιταλών, η αντίδραση του Ζιντάν (vid)Champions League: Μαγικός Κριστιάνο, θρίαμβος για τη Ρεάλ!Σέρχιο Ράμος μας κάνεις πλάκα; (vid)Ο Κριστιάνο θέλει ένα ευρώ παραπάνω από τον Μέσι για νέο συμβόλαιο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments