Ελλάδα

Ο 2ος αγώνας «Στις Γειτονιές της Αθήνας» για το Πεδίον Άρεως

Ο 2ος αγώνας «Στις Γειτονιές της Αθήνας» για το Πεδίον Άρεως
Οι αγώνες θα γίνουν στον χώρο του Πεδίου Άρεως στις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ, ενώ θα γίνει και παιδικός αγώνας 1.000μ.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ανάδειξη του Πεδίου Άρεως, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, θα πραγματοποιήσει και τον 2ο αγώνα επί δημοσίας οδού με τίτλο «Στις Γειτονιές της Αθήνας», την Κυριακή 15 Απριλίου. Οι αγώνες θα γίνουν στον χώρο του Πεδίου Άρεως στις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ, ενώ θα γίνει και παιδικός αγώνας 1.000μ.

Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT. Επιπλέον, ο εν λόγω αγώνας κινείται στο τρίπτυχο του ευ αγωνίζεσθαι, του Πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης στα περιβαλλοντικά προβλήματα. Έτσι, Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», θα είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος και κυρίως, για την αποκομιδή των αποβλήτων που θα παραχθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό αυτό γεγονός.

Τα πολιτιστικά δρώμενα θ΄ αρχίσουν στις 8:00πμ, η εκκίνηση του παιδικού Αγώνα στις 8:40πμ και των 5 & 10χμ στις 9:00πμ. Μουσικές εκδηλώσεις, ομιλίες, ιδιαίτερη ψυχαγωγία για τα παιδιά και ποικίλες δράσεις για το περιβάλλον θα πλαισιώνουν το πολιτιστικό αυτό γεγονός. Παράλληλα, ο Αγώνας που θα διέλθει μέσα από το Πάρκο, κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά κι από γειτονιές της Αθήνας, θα ζωντανέψει το Πεδίον Άρεως και τη γύρω περιοχή.

Σκοπός της Διοργάνωσης είναι να δώσει νέα πνοή στο πάρκο του Πεδίου Άρεως, να τονώσει το κέντρο της πόλης και να ενισχύσει την οικολογική συνείδηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαμαρτυρία πολιτών στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Πάρτι" αρνητικών σχολίων στα social media για τα 5 χλμ που δεν έτρεξε στον Μαραθώνιο

Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Νικητές Καλαλέϊ και Μπουτάνε

Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Μύρωνα Στρατή (vid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments