Γυναίκα

Γάμος: Τα mustn’t wear μίας καλεσμένης!

Γάμος: Τα mustn’t wear μίας καλεσμένης!
Τι δεν πρέπει να φορέσετε ΠΟΤΕ ως καλεσμένη σε ένα γάμο.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί με αυτό ξεκινά η περίοδος των γάμων. Τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες και εσύ λαμβάνεις το ένα προσκλητήριο μετά το άλλο.

Η ερώτηση μία και βασική. Τι να φορέσω; Η επιλογή δική σου, όμως εμείς θα σου προσφέρουμε δύο βασικά τιπς για αυτά που δεν πρέπει με τίποτα να φορέσεις.

Νούμερο 1 (απαράβατο): Δεν φοράς ποτέ λευκό.

Λευκό θα φορέσει ΜΟΝΟ η νύφη. Μην κάνεις το λάθος λοιπόν να επιλέξεις λευκό φόρεμα. Είναι η μέρα της νύφης και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την επισκιάσεις. Εάν θέλεις κάτι σε ουδέτερους και απαλούς τόνους, μπορείς να επιλέξεις κάτι από την παλέτα των μπεζ ή των ροζ.

Νούμερο 2: Δεν φοράς ντένιμ

Τα jeans όσο βολικά και αν είναι, δεν είναι το must wear ένδυμα για έναν γάμο! Δεν αρμόζει σε μία τέτοια περίσταση. Αν αγαπάς το χρώμα τους, τότε επέλεξε ένα navy blue φόρεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το little black dress που έγινε μία εκπληκτική DIY τουαλέτα (pics&vid)Πώς θα καταλάβεις ότι όταν κάνει σεξ μαζί σου σκέφτεται άλλη;Chanel: Τα αξεσουάρ της επόμενης σεζόν που "ζαλίζουν" με την ομορφιά τους (vid)Beauty Blossom Congress: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο event της ΗμιMόνιμης Ομορφιάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments