Video

Power of love: Άγριος καβγάς Αθηνάς – Αλεξάνδρας (vid)

Power of love: Άγριος καβγάς Αθηνάς – Αλεξάνδρας (vid)
Καβγάς χωρίς προηγούμενο στο σπίτι του Power of Love.

Το Power of Love επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μας μετά τις διακοπές του Πάσχα, με έναν καβγά που θα συζητηθεί για πολύ καιρό ακόμη. 

Αθηνά Χρυσαντίδου και Αλεξάνδρα Ορφανού αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Ανδριανός διάλεξε τους παίκτες και τις παίκτριες που θα μιλήσουν στο «κόκκινο δωμάτιο», επιλέγοντας αυτή την φορά να μην καλέσει τα ζευγάρια, αλλά να κάνει τυχαίους συνδυασμούς.

Όπως αποφάσισε λοιπόν, το πρώτο ζευγάρι ήταν η Τζούλια και ο Δώρος, πράγμα το οποίο εκνεύρισε την Αθηνά, καθώς έχει σχέση με τον Δώρο. Η Αθηνά σχολίασε την επιλογή του Ανδρέα λέγοντας: «Τραγικός! Μόνο αυτό έχω να πω. Τραγικός»!

Η Αλεξάνδρα Ορφανού της απάντησε λέγοντας: «Εγώ μια χαρά το βρίσκω. Τραγικός γιατί; Επειδή άλλαξε τα ζευγάρια; Πλάκα έχει, να μιλήσουν πήγαν οι άνθρωποι, όχι για να κάνουν κάτι. Παιχνίδι είναι».

Η Αθηνά αντέδρασε με αυτό και της είπε φανερά εκνευρισμένη: «Βρε κοριτσάκι μου, για σένα μπορεί να είναι παιχνίδι, για μένα δεν είναι παιχνίδι».

Στη συνέχεια ο διάλογος έγινε πιο έντονος με την Αλεξάνδρα να λέει στην Αθηνά να μην την αποκαλεί «κοριτσάκι», καλώντας την να πάει σπίτι της αν δεν μπορεί να αποδεκτεί του κανόνες του παιχνιδιού.

Η Αθηνά από την πλευρά της της απάντησε « Δεν θα μου πεις εσύ που θα πάω! Δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις», φεύγοντας από το δωμάτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Μπακοδήμου: Πασχαλινή εκδρομή από το… παρελθόν (pic)Power of Love: Τα καρφιά του Ισαάκ Σεμερτζίδη – Που κοιμούνται οι παίκτες (vid)Η Άννα Λορένη ξανά χτυπά με εμφάνιση που θα σε… στείλει (pic)Μαρία Μπακοδήμου: Σε ρόλο νοικοκυράς και το σχόλιο της (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments