Οικονομία

Συνάντηση Τσακαλώτου – Σολτς: Προς μια νέα ισχυρή σχέση

Συνάντηση Τσακαλώτου – Σολτς: Προς μια νέα ισχυρή σχέση
Με τις καλύτερες των διαθέσεων υποδέχτηκε ο υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς τον Έλληνα ομόλογό του Ευκλείδη Τσακαλώτο, στην παρθενική του συνάντηση στο Βερολίνο.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και του Έλληνα ομολόγου του, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο Βερολίνο, και, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, διεξήχθη σε καλό κλίμα.

Κατά τους ίδιους παράγοντες, στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων επί όλων των ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και της ευρωπαϊκής πολιτικής, και αυτές οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.

Στην ιστοσελίδα του Ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών αναρτάται Tweet και φωτογραφία από τη σημερινή συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Γερμανό ομόλογό του και Αντικαγκελάριο Όλαφ Σολτς στο Ομοσπονδιακό υπουργό Οικονομικών.

«Με καλές συνομιλίες προς μια νέα ισχυρή σχέση. Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς συναντά τον Έλληνα ομόλογό του, Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Βερολίνο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό του γερμανικού υπουργείου στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ελληνικό χρέος στο επίκεντρο της συνάντησης Τσακαλώτου – Σολτς

Handelsblatt: Αυτοί είναι οι 4 πυλώνες του αναπτυξιακού σχεδίου της Ελλάδας

Φορολογικές δηλώσεις 2018: Πότε θα ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή

Ολοκληρώθηκαν 71 από τους 123 πλειστηριασμούς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments