Αυτοδιοίκηση

Έργα οδοποιίας του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Έργα οδοποιίας του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής
Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στον δήμο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Με έργα οδοποιίας κόστους 2.717.373 ευρώ, τα οποία χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής στον δήμο Νίκαια – Αγ. Γιάννη Ρέντη, συνεχίζεται η διαδικτυακή ενημέρωση της Περιφέρειας, επειδή όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «πάμε κόντρα στο ρεύμα και στα fakenews, δείχνοντας την αλήθεια, γιατί το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση είναι ιερό και οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας».

Στη μικρού μήκους βιντεοπροβολή η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου συνοδευομένη από τον αντιοπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη, επιβλέπει μαζί με τον δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη και συνεργάτες του, το ολοκληρωμένο έργο της ανακατασκευής και διάνοιξης 11 δρόμων που άλλαξαν την όψη και την λειτουργικότητα του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Η περιφερειάρχης εκφράζει την ικανοποίηση της για την μεγάλη αλλαγή που συντελέστηκε και αναφέρει ότι το έργο αποτελούσε αίτημα των κατοίκων περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Σημειώνει ότι η Αττική αλλάζει, γιατί «επιλέγουμε να μην είμαστε όλοι ίδιοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τι αλλάζει στην αστυνόμευση των περιοχών σε παραλία

Ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος της ΘεσσαλονίκηςΑνακαίνιση δημοτικού παιδικού σταθμού στην ΑίγιναΚατακόρυφη αύξηση τουριστών στα Λουτρά Πόζαρ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments