Πολιτική

ΑΝΕΛ: Μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ το Κίνημα Αλλαγής

ΑΝΕΛ: Μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ το Κίνημα Αλλαγής
Παρά το άνοιγμα του Σύριζα στην Φώφη Γεννηματά, η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ κρατά αποστάσεις κάνοντας λόγο για "Μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ".

Σε διαφορετική «γραμμή» από την επίσημη του μεγάρου Μαξίμου σε σχέση με το Κίνημα Αλλαγής, κινείται ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ.

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται στα «ανοίγματα» προς το νέο κόμμα της Κεντροαριστεράς, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα των εκλογών, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες τραβούν διαχωριστική γραμμή από το ΚΙΝ.ΑΛ.

Αφορμή για την αλλαγή στάσης, ήταν η δριμεία κριτική που εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής κατά του Πάνου Καμμένου για τους χειρισμούς του στα εθνικά. «Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση αυτή καθώς, μεταξύ άλλων, ανέχεται, καλύπτει τις άστοχες και επικίνδυνες ενέργειες του υπουργού του» είπε η επικεφαλής του Κινήματος.

Λίγο αργότερα, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, έσπευσε να χαρακτηρίσει το νέο κόμμα ως «μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ» και «αποτυχημένο» το προσωπικό που συμμετέχει σε αυτό.

Αναλυτικά η σκληρή ανακοίνωση:

«Σε πλήρη ταύτιση και σήμερα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιμένουν στους ίδιους άστοχους, βλακώδεις και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Πατρίδας μας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου.Η κ. Γεννηματά και το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι μπορεί να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με μια δήθεν «νέα» προσπάθεια που είναι όμως καταδικασμένη να την πάρει… ο άνεμος, αφού το ΑΦΜ μεν αλλάζει, το αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό που συμμετέχει παραμένει το ίδιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κίνημα Αλλαγής: Τα ονόματα της Εκτελεστικής Επιτροπής

ΠΑΣΟΚ: Οι στρατιωτικές επεμβάσεις περιπλέκουν τα προβλήματα

Τραμπ για επίθεση στην Συρία: Αποστολή εξετελέσθη

Κύκλοι υπΕΞ: Τα εθνικά θέματα είναι πιο σοβαρά από την κα. Σπυράκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments