Ελλάδα

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές από το αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές από το αντιπολεμικό συλλαλητήριο
Οι δύο προσαγωγές, που έγιναν κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, όπου και έγιναν επεισόδια στο άγαλμα Τρούμαν, μετατράπηκαν σε προσαγωγές.

Σε σύλληψη μετατράπηκαν οι προσαγωγές των δύο διαδηλωτών του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου, με τα γνωστά επεισόδια που σημειώθηκαν στην προσπάθεια "αποκαθήλωσης" του αγάλματος του Τρούμαν, επί της Βασιλέως  Κωνσταντίνου.

Όπως ενημέρωσε η αντιπροσωπεία των διαδηλωτών που μαζί με τον βουλευτή του ΚΚΕ διαπραγματεύτηκαν με την αστυνομία την απελευθέρωση των δύο διαδηλωτών, αποφασίστηκε η μετατροπή των προσαγωγών σε συλλήψεις και έτσι, οι δύο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

Έξω από τη ΓΑΔΑ παραμένουν οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, κατά την διάρκεια της διαδήλωσης του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.

Με τα γκλόμπς και με κλωτσιές απώθησαν άνδρες των ΜΑΤ διαδηλωτές του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου που προσπάθησαν με τροχό να ρίξουν κάτω το άγαλμα του Τρούμαν, στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα εκτοξεύθηκαν και χημικά, πριν τελικά οι διαδηλωτές υποχωρήσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές από το αντιπολεμικό συλλαλητήριο απομακρύνθηκαν από το κύριο μέρος της πορείας που κατευθύνεται προς την αμερικανική πρεσβεία και έφθασαν στο Άγαλμα του Τρούμαν.

Εκεί επιχείρησαν με τροχό να γκρεμίσουν το άγαλμα, αλλά επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ που άρχισε να απωθεί τους διαδηλωτές με τα γκλόμπς. Υπήρξαν και συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και των ΜΑΤ ενώ έπεσαν και χημικά για να διαλυθούν οι διαδηλωτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο (pics)

Νέοι ελεγκτικοί μηχανισμοί από ΑΑΔΕ για φοροφυγάδεςΙνστιτούτο Peterson: Αναποτελεσματικά τα μέτρα του Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέουςΟι Έλληνες επενδύουν στην ΠΓΔΜ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments