Αθλητισμός

Μυροφορίδης σε παίκτες: ”Να το τελειώσουμε από την Κυριακή”

Μυροφορίδης σε παίκτες: ”Να το τελειώσουμε από την Κυριακή”
Η νέα ομιλία του τεχνικού διευθυντή του Άρη στους ποδοσφαιριστές του.

Έπειτα από την άνετη επικράτηση με 5-2 επί του Παναιγιάλειου, ο Άρης θέλει μόλις έξι βαθμούς ώστε να οριστικοποιήσει την άνοδό του στην Super League, γεγονός που έθιξε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παύλος Μυροφορίδης, σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη στο πλαίσιο της προπόνησης της Δευτέρας.

Ο Μυροφορίδης είπε τα εξής στους ποδοσφαιριστές του: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χωρίς να παίξουμε εντυπωσιακά πήραμε μία μεγάλη σε έκταση νίκη. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά τα καταφέραμε. Στο Ηράκλειο παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και ένα μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα».

Πρέπει από εδώ και στο εξής να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Κυριακή. Ξεκουραστείτε και από Τετάρτη τα κεφάλια μέσα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς. Αίμα και άμμος! Θα είναι ένα δυνατό ματς, το περιμένουν πως και πως. Εμείς πρέπει να δείξουμε κι εκεί την μαγκιά μας και να τελειώσουμε την άνοδο, αν όχι την Κυριακή, να πάρουμε τη νίκη για να το τελειώσουμε οριστικά με τον Απόλλωνα Λάρισας. Και πάλι συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας και την ευρεία νίκη με τον Παναιγιάλειο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments