Ελλάδα

Συνελήφθη γιατί μοίραζε ναρκωτικά δια αλληλογραφίας

Συνελήφθη γιατί μοίραζε ναρκωτικά δια αλληλογραφίας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, έμπορος ναρκωτικών ο οποίος κατείχε περισσότερα από 18 κιλά κάνναβης.

Πρόκειται για ένα 30χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τους αστυνομικούς, χρησιμοποιούσε, μεταξύ άλλων είδη αλληλογραφίας με σκοπό τη διακίνηση ποσοτήτων στην ελληνική επικράτεια και σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από την κατοχή του συλληφθέντα και από δύο σπίτια που βρίσκονται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και στο κέντρο της πόλης, δέματα, μικροδέματα και ταχυδρομικούς φακέλους που περιείχαν συνολικά 18 κιλά και 150,8 γραμμάρια κάνναβης, 92 γραμματόσημα και πλήθος φακέλων, 23 αυτοκόλλητα με στοιχεία ατόμων και ταχυδρομικών προορισμών σε Ελλάδα και εξωτερικό,, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, έξι μηχανήματα θερμοκόλλησης και 1.285 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη επίσης 25χρονος καθώς από την κατοχή του και το σπίτι του κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης, ένα εκ των οποίων αγόρασε από τον 30χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αττική: Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών

Πατέρας και κόρη θα γέμιζαν με ηρωίνη τη Θεσσαλονίκη

Μπαράζ συλλήψεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

H κυβέρνηση προτείνει σεμινάρια στους τοξικομανείς για την απομάκρυνσή τους από τους χώρους των Πανεπιστημίων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments