Πολιτική

Δραγασάκης: Δεν υπάρχει θέμα παράτασης του προγράμματος

Δραγασάκης: Δεν υπάρχει θέμα παράτασης του προγράμματος
Ο Γιάννης Δραγασάκης διαψεύδει την Süddeutsche Zeitung.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα παράτασης του ελληνικού προγράμματος, ούτε το ενδεχόμενο να υπάρξει προληπτική γραμμή στήριξης, τόνισε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και ανάπτυξης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 διέψευσε το δημοσίευμα της γερμανικής Süddeutsche Zeitung.

«Δεν υπάρχει θέμα παράτασης του προγράμματος. Λήγει τον Αύγουστο, συζητάμε να λήξει νωρίτερα, τον Ιούνιο. Υπάρχουν δυνάμεις εντός της χώρας που επένδυσαν στην καταστροφή της κυβέρνησης. Διαψεύστηκαν, θα διαψευστούν ξανά».

Μάλιστα, επέμεινε ότι δεν θα υπάρξει ούτε προληπτική γραμμή πίστωσης, γιατί αυτό θα σήμαινε νέους όρους, όπως είπε, σημειώνοντας ότι αυτό το θέμα «τέθηκε, απορρίφθηκε, τελείωσε». Επίσης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αύξησης του κατώτατου μισθού -ακόμα και από φέτος- και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Süddeutsche Zeitung: Οι δανειστές της Αθήνας εξετάζουν παράταση του προγράμματοςΚομισιόν: Εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματοςΒουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗΜοσκοβισί: «Θα χρειαστεί μια νέα διευθέτηση μετά το τέλος του προγράμματος»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments