Αθλητισμός

Απ. Σμύρνης – Ολυμπιακός 1-0: ”Στοπ” στη Ριζούπολη

Απ. Σμύρνης – Ολυμπιακός 1-0: ”Στοπ” στη Ριζούπολη
Απ. Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-0: Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό, ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο λεπτό με τον Αλμπάνη και άντεξαν στην πίεση των ''ερυθρολεύκων'', διατηρώντας το πολύτιμο γι' αυτούς αποτέλεσμα μέχρι τέλους. Αποχώρησε τραυματίας ο Κούτρης για τον Ολυμπιακό.

Απ. Σμύρνης – Ολυμπιακός 1-0: Αιφνιδιάστηκε πλήρως ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη, βλέποντας τον Απόλλωνα να ανοίγει το σκορ μόλις στην πρώτη φάση του ματς, στο πρώτο λεπτό με τον Αλμπάνη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε μια συνάντηση που είχε ευκαιρίες, συγκινήσεις, τραυματισμούς, αλλά όχι αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό που προσέθεσε ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα στη σεζόν.

Η συνεργασία Τσουκαλά – Ελμπάζ στο πρώτο λεπτό είχε ως τελικό αποδέκτη τον Αλμπάνη που με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 16ο δευτερόλεπτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και σφράγισε νίκη παραμονής για τον Απόλλωνα, απομακρύνοντας όλο και περισσότερο τον Ολυμπιακό από τη μάχη της δεύτερης θέσης.

Παρά το γεγονός πως η κατοχή της μπάλας ήταν για αρκετά λεπτά στο 70-30 υπέρ της ομάδας του Κόντη και παρά τις πάμπολλες τελικές που δημιουργήθηκαν σε πρώτο και δεύτερο μέρος, το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε, ενώ στα τελευταία λεπτά, οι ερυθρόλευκοι κινδύνεψαν και με δεύτερο γκολ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments