Ζώδια

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 21-27/04

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 21-27/04
Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 21-27/04.

Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 21-27/04

Ζώδια ΚριόςΑποκτάτε επιπλέον βαθμούς στην κλίμακα του φλερτ από την Αφροδίτη, η οποία φωτίζει τον ερωτικό τομέα σας. Ο κίνδυνος είναι η ανάγκη να λέτε γεια σε κάθε γοητευτικό πρόσωπο που περνάει, το θετικό είναι ότι κατά το παιχνίδι των αριθμών θα είστε τυχεροί σύντομα. Γεια, τι κάνεις;

Ζώδια ΤαύροςΔεν είναι εύκολο όταν το μόνο που θέλετε είναι να κάτσετε και το νέο σας ταίρι είναι ακόμα στο τρέξιμο κάνοντας διάφορα, πράγματα που κάνουν μαζί τα ζευγάρια. Μια νύχτα στο σπίτι θα ήταν ωραία, Ταύροι, χρόνος για να μιλήσετε για πράγματα που έχουν σημασία, όπως το τι θα συμβεί μετά σε αυτή τη σχέση; Σπιτικό φαγητό. Κάντε το.

Ζώδια ΔίδυμοιΑπό την Τρίτη η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και υιοθετεί την διάθεση των Διδύμων για γλυκά λόγια, πειστικούς τόνους και επιθετική γοητεία. Όλοι οι ήχοι είναι θαυμάσιοι έως ότου επηρεαστείτε από την αναδρομή του Δία. Πάρτε το αργά, Δίδυμοι, μην φτάσετε στην κορυφή πολύ σύντομα.

Ωροσκόπιο ΚαρκίνοςΜε τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να σχεδιάζουν μερικές έντονες τετ-α-τετ συσκέψεις, η Σελήνη βάζει το χεράκι της και τους ζητά να συμπεριλάβουν λίγη εγκάρδια ενέργεια. Στην πραγματική ζωή αυτό σημαίνει ότι αυτός ή αυτή μπορεί να φαίνονται υπέροχοι, αλλά μπορεί να έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο και ένα σφουγγαράκι για τα πιάτα. Τα φαινόμενα απατούν, η καρδιά είναι πολύ πιο σημαντική.

Ζώδια ΛέωνΥπάρχει κάποιος που σκέφτεται ότι είστε εκπληκτικοί, όχι μόνο η μαμά σας, κάποιος που σκέφτεται ότι τα πάτε πολύ καλά και δεν είναι το αφεντικό σας. Κάποιος που γελάει με τα ηλίθια αστεία σας και δεν είναι ο κολλητός σας, κάποιος που είναι έτοιμος να πει γεια και δεν είναι αυτός που πιστεύετε ότι είναι. Η αγάπη βρίσκεται ανάμεσα στους φίλους των φίλων σας.

Ζώδια ΠαρθένοςΜερικοί άνθρωποι έχουν τις πιο παράξενες συνήθειες στο φλερτ. Μπορεί να περιλαμβάνουν πράγματα όπως το να είναι αγενείς απέναντι σας, να είναι υπερβολικά φιλικοί ή, κάτι που δεν μπορώ να το αντέξω, να προσπαθούν να σας βοηθήσουν υπερβολικά, λες και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μόνοι σας. Κοιτάξτε πέρα ​​από την αδεξιότητα, τον θόρυβο, το «επίτρεψέ μου να το κάνω εγώ αυτό» και δείτε τα πραγματικά κίνητρά τους. Είναι συνεπαρμένοι.

Ζώδια ΖυγόςΌταν είστε νέοι και ερωτευμένοι, ο κόσμος είναι ένας διαφορετικός τόπος. Όταν είστε μεγάλοι και δεν μπορείτε πλέον να ενοχληθείτε, ένα καλό βιβλίο και μια μπάρα σοκολάτας είναι αρκετά. Βαρεθήκατε, Ζυγοί; Περιμένετε να σας μιλήσει κάποιος που έχει αίσθηση της περιπέτειας και καθόλου υπομονή για δικαιολογίες.

Ζώδια ΣκορπιόςΗ Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα της σχέσης σας από την Τρίτη. Αν υπάρχει κάποιος που θα θέλατε να πείτε γεια, ίσως είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε και το κάνετε. Μπορείτε να πείτε γεια και μετά την Τρίτη, μπορεί όμως να έχουν περάσει το σημείο που δίνουν δεκάρα. Κουνηθείτε.

Ζώδια ΤοξότηςΚαθώς η Αφροδίτη περνάει στον τομέα των σχέσεων σας από την Τρίτη, ελπίζει να σας φέρει κοντά με κάποιον που έχει περισσότερη αντοχή, που μπορεί να συμβαδίσει με την τρέχουσα προθυμία σας να δοκιμάσετε τα πάντα από μια φορά. Συνεχίστε τις βιταμίνες, Τοξότες, θα τις χρειαστείτε.

Ζώδια ΑιγόκερωςΕίναι αδύνατον για εσάς να βρείτε κάποιον για σχέση; Όχι, δεν είναι, αλλά η πρόκληση φαίνεται πιο συναρπαστική από τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή, Αιγόκεροι. Αυτός είναι ένας ευγενικός τρόπος για να πούμε ότι μόλις κερδίσετε το ενδιαφέρον τους, το δικό σας ενδιαφέρον χάνεται. Μέχρι αυτή την εβδομάδα.

Ζώδια ΥδροχόοςΤα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δεν σταματούν ποτέ να έχουν εικόνες κάποιου που ψήνει τσιπς, φοράει πυτζάμες με μαλλιά σαν καλύβα των Μαόρι. Οι απίστευτα γκλάμουρ εικόνες μπορεί να προκαλούν άγχος, αλλά είστε αρκετά έξυπνοι για να καταλάβετε τα φίλτρα και το πλαστό. Αποφύγετε τα. Επιλέξτε την πραγματική ζωή, με τα τσιπς και τα όλα της, πολλά από αυτά αυτή την εβδομάδα. Θέλετε κέτσαπ μαζί;

Ζώδια ΙχθύεςΣτην αρχή αυτής της εβδομάδας, το Σάββατο και την Κυριακή, μπορεί να συμπεριληφθείτε στη λίστα των καλεσμένων σε κάτι που πραγματικά δεν θέλετε να πάτε, δεν μπορείτε να ασχοληθείτε. Αυτές συχνά αποδεικνύονται οι εκδηλώσεις όπου συμβαίνει η μαγεία, απλώς μια παρατήρηση και όχι υπόσχεση. Μείνετε μέσα και ότι χάσετε χάσατε, αν θέλετε. Ενδιαφερθείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments