Αθλητισμός

Απίστευτο παρασκήνιο από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού – Στήνουν… πάρτι για τη φυγή του Αλαφούζου

Απίστευτο παρασκήνιο από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού – Στήνουν… πάρτι για τη φυγή του Αλαφούζου
Κάνουν... Πάσχα καθυστερημένα οι παίκτες. Όλο το παρασκήνιο από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, όταν έμαθαν οι ποδοσφαιριστές πως αλλάζει η ιδιοκτησία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά με την ίδια αγωνία που την περιμένει και ο κόσμος. Η φετινή χρονιά τους έχει κάνει τεράστια ζημιά, αφού περισσότερο αγωνιούσαν για το αν θα πληρωθούν παρά για τα αποτελέσματα της ομάδας.

Οι παίκτες ήταν πάντως… κύριοι. Δεν έδωσαν δικαιώματα όταν αγωνίζονταν, τα έδιναν και τα δίνουν όλα, χθες επικράτησαν άνετα με 3-0 σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Νέας Σμύρνης. Το παλεύουν, το προσπαθούν. Θέλουν να κρατήσουν ψηλά την αξιοπρέπεια του συλλόγου που υπηρετούν.

Και φυσικά, ρωτούν τι θα συμβεί στην επόμενη μέρα του συλλόγου. Αγωνιούν για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ιδιαίτερα οι ξένοι. Το Σάββατο στα αποδυτήρια, πριν από την προπόνηση, οι ξένοι ζητούσαν από τους Έλληνες να τους μεταφράσουν τι ανέφεραν οι αθλητικές ιστοσελίδες για το θέμα του Παϊρότζ Πιενμπονγκσάντ. Τι απάντησε ο Αλαφούζος και πόσο πιθανή είναι η πώληση της ομάδας.

Όταν μάλιστα ενημερώθηκαν πως είναι κοντά η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους. Κάποιοι γελούσαν, κάποιοι άλλοι έλεγαν επιτέλους, κάποιοι εύχονταν να γίνει γρήγορα και να παραμείνουν στον σύλλογο. Ακόμα και ατάκες του στυλ "έρχεται με καθυστέρηση το Πάσχα για εμάς" ή αύριο θα κερδίσουμε άνετα".

Γενικά ο Αλαφούζος εντός αποδυτηρίων αντιμετωπίζεται λίγο σαν… ανέκδοτο. Πολλά τα αστειάκια γύρω από τις απληρωσιές και τις καθυστερήσεις. Αστειάκια που κρύβουν πίκρα φυσικά για όλα όσα έχουν τραβήξει μέσα στη σεζόν οι παίκτες. Και εύχονται να τελειώνουν μια και καλή με όλα αυτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments