Αθλητισμός

Απίθανη πρόταση για την απόφαση Σκουτέρη – “Θα σκοτωθούν στον τελικό” – Έξαλλος Βασιλειάδης

Απίθανη πρόταση για την απόφαση Σκουτέρη – “Θα σκοτωθούν στον τελικό” – Έξαλλος Βασιλειάδης
Παρασκήνιο άνευ προηγουμένου γύρω από την απόφαση Σκουτέρη. Πανηγυρίζει η ΑΕΚ, νιώθει... πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, κρίνονται πολλά στον τελικό Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ έκανε χθες φιέστα πρωταθλήματος. Γιόρτασε με τον κόσμο της την επιστροφή της στο πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια. Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ επικρατούσε της Ξάνθης και συνέχισε να θεωρεί εαυτόν πρωτοπόρο. Όλοι λένε πως με δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πρωταθλητής. Μπάχαλο.

Μπάχαλο που θα μπορούσε να είχε λυθεί αν οι δικαστές είχαν βγάλει επιτέλους απόφαση για την τύχη του αγώνα στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Όμως απόφαση ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Κάποιοι λένε πως έχει βγει, αλλά… διστάζουν να την ανακοινώσουν υπό τον φόβο επεισοδίων. Μόνο στην Ελλάδα αυτά φίλοι μου. Να μην ξέρουμε την αληθινή βαθμολογία, επειδή… φοβόμαστε.

Η στήλη μαθαίνει πως υπάρχουν μάλιστα άνθρωποι οι οποίοι έκαναν μια πρόταση που μοιάζει απίστευτη. Για την ακρίβεια, δεν μοιάζει, αλλά είναι απίστευτη. Ποια είναι αυτή; Να ανακοινωθεί η απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ μετά τον μεταξύ τους τελικό! Ναι, καλά διαβάσατε. Υπάρχει άνθρωπος που θέλει να γίνει και ο τελικός Κυπέλλου και μετά, δηλαδή στα τέλη Μαΐου, να μάθουμε την απόφαση. Τρομερά πράγματα!

Και είχε και δικαιολογία. "Θα σκοτωθούν στο ΟΑΚΑ αν βγει απόφαση νωρίτερα. Όποιον δεν βολεύει η απόφαση θα σπάσει το γήπεδο", έλεγε στους υπόλοιπους που τον κοιτούσαν εμβρόντητοι.

Η πρόταση αυτή έφτασε μέχρι τ’ αυτιά του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος έγινε έξαλλος. Δεν θέλει καν να συζητήσει τέτοιο ενδεχόμενο. "Μέχρι τον τελικό θα έχουμε κανονική βαθμολογία. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο", ήταν η ατάκα του υφυπουργού.

Πάντως ο μήνας έχει 23. Σε 20 μέρες είναι ο τελικός. Κι όσο απίστευτη κι αν ακούγεται αυτή η πρόταση, έτσι όπως το πάνε οι δικαστές δεν αποκλείεται να γίνει πράξη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments