Αθλητισμός

Αυτός είναι ο αντί – Λάζαρος, που θα γίνει ηγέτης της ΑΕΚ – “Καψούρα” του Μελισσανίδη μαζί του

Αυτός είναι ο αντί – Λάζαρος, που θα γίνει ηγέτης της ΑΕΚ – “Καψούρα” του Μελισσανίδη μαζί του
Ο Μελισσανίδης θέλει να κρατήσει τον Χριστοδουλόπουλο αλλά με τους δικούς του όρους, αφού ήδη ξέρει ποιος θα πάρει τον ρόλο του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξέρει πολύ καλά πως η παραμονή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ είναι απαραίτητη τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για επικοινωνιακούς λόγους. Μέσα στη χαρά που ζουν οι ΑΕΚτζήδες, δεν θα ήταν και ό,τι καλύτερο να χάσουν έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας και μάλιστα να τον δουν να πηγαίνει στον Ολυμπιακό και να τον ενισχύει.

Γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να τον κρατήσει, αλλά με τους δικούς του όρους. Άλλωστε, ο "Τίγρης" πάντα βάζει τους δικούς του όρους στις διαπραγματεύσεις. Εκείνος έχει το πάνω χέρι. Κι αν κάποιος παίκτης δεν θέλει, ο Μελισσανίδης δεν το… παλεύει ιδιαίτερα. "Το μοναστήρι να ΄ναι καλά", που έλεγε κάποτε ο Βαρδινογιάννης.

Αν λοιπόν η διαπραγμάτευση με τον Λάζαρο δεν πάει καλά, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν θα τα βάψει μαύρα. Και ο αντί – Λάζαρος θα είναι εκ των έσω. Ποιος; Η… καψούρα του Μελισσανίδη λέγεται Τάσος Μπακασέτας. Ο παίκτης που με δικά του γκολ χθες κόντρα στον Λεβαδειακό έβαλε τη σφραγίδα στο πρωτάθλημα της ΑΕΚ.

Ο "Τίγρης" θεωρεί πως ο Μπακασέτας είναι έτοιμος και φανέλα βασικού να πάρει και να σηκώσει το βάρος της. Να ξεχωρίσει παίζοντας σε πολλές θέσεις από τη μέση και μπροστά. Δεξιά, αριστερά και πίσω από τον φορ. Τον έχει σε τρομερή εκτίμηση και θα του δώσει τα… κλειδιά για να διαπρέψει. Γι’ αυτό και δεν τρελαίνεται με το αν θα μείνει ή όχι ο Λάζαρος. Φυσικά και ο Μελισσανίδης θέλει να τον κρατήσει, αλλά είπαμε. Αυτό θα γίνει με τους δικούς του όρους και όχι με εκείνους που θέλει ο ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Κάηκε" η Νέα Φιλαδέλφεια για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ (pics)

Μελισσανίδης: «Τι να με φοβίζει; Μπήκαν και διέκοψαν το παιχνίδι σαν… Μάο Μάο»

Πάρτι και "campeones" στα αποδυτήρια της ΑΕΚ – Σήκωσαν τον Χιμένεθ στα χέρια (vid&pics)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments