Αθλητισμός

Σφαιρόπουλος: ”Στη Ζαλγκίρις το προβάδισμα και η πίεση”

Σφαιρόπουλος: ”Στη Ζαλγκίρις το προβάδισμα και η πίεση”
Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου εν όψει του Game 3 με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας:

Για τις αλλαγές ενόψει Game 3: «Μικρές αλλαγές υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια. Αλλάζεις ή επαναφέρεις κάποια συστήματα. Κάνεις προσαρμογές στην άμυνα. Θα έχουμε ετοιμάσει κάποια πράγματα, αλλά αυτά δεν αλλάζουν τη φιλοσοφία και την νοοτροπία μίας ομάδας. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά τα πρώτα δύο ματς η Ζαλγκίρις έχει προβάδισμα και δύο ματς στην έδρα της. Τώρα υπάρχει το "πρέπει" για εκείνους».

Για την εμπειρία του Ολυμπιακού: «Τέτοια ματς οι παίκτες μας έχουν παίξει πολλά. Η εμπειρία μετράει. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Αλλά, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι».

Για την άμυνα των «ερυθρολεύκων»: «Η άμυνα πρέπει να είναι δυνατή. Θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και στην επίθεση. Αν δεν παίξουμε καλά στην επίθεση θα τους δημιουργήσουμε προϋποθέσεις να τρέξουν. Το ίδιο ισχύει και ανάποδα. Από την άμυνα δίνει ρυθμό στην επίθεση. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκαμπανεβάσματα και κενά διαστήματα, για να κρατήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments