Αθλητισμός

Tι συμφώνησαν ΕΠΟ – FIFA – UEFA για την αποφυγή του Grexit

Tι συμφώνησαν ΕΠΟ – FIFA – UEFA για την αποφυγή του Grexit
Αλλαγές στην ΚΕΔ, δικαστικές αποφάσεις εντός μιας εβδομάδας και μοντέλο Κύπρου για χειραγωγημένα ματς.

Στήριξη στον Περέιρα με αλλαγές στη σύνθεση της ΚΕΔ ήταν το μήνυμα που έστειλαν στην αντιπροσωπεία της ΕΠΟ οι εκπρόσωποι των FIFA – UEFA στη συζήτηση που έγινε στην Ελβετία υπό την απειλή του Grexit.

Είπαν πως θέλουν να μπει στην ΚΕΔ ένα ακόμα μέλος από το εξωτερικό όπως έγινε με τον Ισπανό Μαρίν που έγινε μέλος της επιτροπής τον περασμένο Μάρτιο. Πρόκειται για πρόταση που περιέχεται στην επιστολή που έστειλε η Επιτροπή Παρακολούθησης στην ΕΠΟ στις αρχές Φεβρουαρίου.

Κατά τα άλλα χαιρέτησαν την απόφαση της ΕΠΟ για εισαγωγή του VAR στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αν και όπως ειπώθηκε δεν θα είναι έτοιμο από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της ποδοσφαιρική δικαιοσύνης και αποφασίστηκε να βγαίνουν γρήγορες αποφάσεις εντός μίας εβδομάδας. Επίσης συμφωνήθηκε η  κατάργηση του Διαιτητικού Διαστηρίου για πειθαρχικά παραπτώματα, η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και το «μοντέλο Κύπρου» στους χειραγωγημένους αγώνες και παραπομπή στα πειθαρχικά όργανα όσων κάνουν δυσμενείς δηλώσεις.

Δεν ανακοινώθηκε την ελληνική αποστολή καμία απόφαση και ειπώθηκε ότι σημαντικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις θα παίξει ο τελικός κυπέλλου με ό,τι συνεπάγεται αυτό… Ένα ματς που πλέον θα κρίνει πολλά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments